Şimdi Ara

Açılışta Hata Mesajı..[Çözüldü] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alın size sıkca yapılan bi hata daha adam sistem geri yüklemeyi bi ileri bi geri yapıp yapıp duruyo degerli degersiz veriler habire kendini yedekliyo ya arkadaşlar gecen arkadaşın 80 lik hdd de 5 gb yer acıldı neredeyse bi sorun hop sistem geri yükleme kardeşim şu an pc iyi durumdaysa kapat sistem geri yüklemeyi hard diskin bi nefes alsın sonra aç tekrar çak bu günün tarihini yazık vallahi yazık.....
  • Arkadaşlar yapılan ayarlar açılışın hızlanmasını sağladı ama hala eski performansta değil.Açılışta ilk yazdığım hata iletisi tekrar gelmeye başladı.Açılışta dıt sesinin hemen ardından uyarı geliyor.Format atmak istemiyordum ama sanırım mecburen bu yolu izliycem.Her sorunun bir çözümü vardır diye düşünüyorum ama maalesef recovery öncesindeki performansa dönemiyorum.Msn kendiliğinden açılıyo sgörev çubuğunda ikonun üzerine gelince kkayboluyor.Virüs taramasını açtığımda görev çubuğu tamamen yokoluyor.Yani abuk sabuk şeyler oluyorBaşka bir çözüm yolu aklına gelen varmı?Olmadı format artıkHepinize tekrar teşekkür ederim.Gerçekten sizin gibi insanlarla aynı ortamı paylaşmak gurur verici

• tskler dostum. elimizden geldigince herkese yardimci olmaya calisiyoruzhttp://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya gidip bir log dosyasi yolla son kez bakalim
  • Log dosyası yolladım dostum.Sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalker_l
    Log dosyası yolladım dostum.Sağol

rica ederim dostm. birazdan cevap yazarim
  • Orjinalden alıntı: skywalker_l
    oturum açılırken hala bu hata iletisi geliyo ekrana.
    "Your system has no paging files or the paging file is to small.To fix problem,go to system in Control panel click the Advanced tab,and under performance,click settings.On the Advanced tab click change.Click"custom size" and then type an initial or maximum paging file size"" şeklinde.
    Sorun ne kaynaklı olabilir arkadaşlar.Diğer yapılan işlemler açılışımı hızlandırdı ama bu hata iletisinden kurtulamıyorum.Dıt sesinin hemen ardından geliyor.
  • quote:

oturum açılırken hala bu hata iletisi geliyo ekrana.
    "Your system has no paging files or the paging file is to small.To fix problem,go to system in Control panel click the Advanced tab,and under performance,click settings.On the Advanced tab click change.Click"custom size" and then type an initial or maximum paging file size"" şeklinde.
    Sorun ne kaynaklı olabilir arkadaşlar.Diğer yapılan işlemler açılışımı hızlandırdı ama bu hata iletisinden kurtulamıyorum.Dıt sesinin hemen ardından geliyor.

dostum sorun cozulmedi mi hala devam ediyormu?
  • Arkadaşım eğer format atarımda bilgilerim gider diye korkuyorsan boşuna korkuyorsun, xp diskiyle açıp harddiskte hiç bir işlem yapmadan windowsun üstüne windows kurabilirsin sana burda windows var sileyimmi? uyarısı gelecek silersin öylece, kurduktan sonra avast ve spybot search&destroy kurup tarama yapmalısın masaüstün ve belgelerin C:\Documents and Settings klasöründe önceki windows adın altında dururlar tabiiki kullandığın programları ve sürücüleri yeniden kurman lazım olur. kolay gelsin.
  • Hayır Serji dostum uyarı gelmeye devam ediyor yine.Diğer sorunlar düzeldi.Bunada şükürFormat atmaktan korkmak değil sorun.Her sorunda tekrar windows yüklemek yerine sorunun kaynağını anlamaya çalışıyorum.Yüklemeden sonra yine aynı uyarı gelmeye devam ederse diye düşünmüyor da değilim
  • quote:

Hayır Serji dostum uyarı gelmeye devam ediyor yine.Diğer sorunlar düzeldi.Bunada şükürFormat atmaktan korkmak değil sorun.Her sorunda tekrar windows yüklemek yerine sorunun kaynağını anlamaya çalışıyorum.Yüklemeden sonra yine aynı uyarı gelmeye devam ederse diye düşünmüyor da değilim

pekala dostum simdi gelelim cozume:
    bilgisayarimi ac - c:\ sag tikla ozelliklere gel - guvenlik sekmesine gel - (guvenlik sekmesi yoksa klasor secenekleri gorunumden basit dosya paylasimini kapat) - ekle tikla - bilgisayaradi\system yaz entera bas (bilgisayar adi kismini kendine gore degistir) - ekle tikla - bilgisayaradi\Administrators yaz entera bas. simdi oradan sistemi tikla Tam Denetim secenegini sec - Administrators secip Tam Denetim secenegini aktif hale getir. tamam de ve uygula simdi tekrar yukarida belirttigim sekilde sanal bellek ayarlarini uygula

• Bütün ayarları yaptım dostum.Değerler aşağıdaki şekilde sıfırlandığında sorunsuz ve hızlı bir şekilde açılıyo ama restarttan sonra 384-768 değerlerini girip set yapıldığında yine hata veriyoçook garip...

Açılışta Hata Mesajı..[Çözüldü]
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

bahsettiğin yer burası anladığım kadarıyla benim verideğerleri bunlar

Açılışta Hata Mesajı..[Çözüldü]

Bu arada Nihat1551 in ayarlarında ayrılan bellek değeri 768 ama bende her halukarda "0" gözüküyor.Sorunun kaynağı bu olabilir belkide.Ama bi türlü o değer değişmiyor
  • bide system managed size ı dene belki onda olur.
  • ram dolduktan sonra sanal bllekten ayrılma oluyor galiba.sen deki değer sıfır ken bilgisayarının ilk açıldığı andır.birkaç program,oyun falan çalıştır ondan sonra bir daha bak.şu an arılmış taki değer değişecekmi?
  • o zaman bir sureligine otomatik olarak ayarla ve kullan bakalim bir sorun olacak mi
  • managed size ı da denedim.Ram i yükseltmek çözüm olabilir belki.
  • Aynı sorunu yaşayan olursa diye belirtiym dedim.Bütün yapılan ayarlara rağmen ayrılan bellek değeri hep 0 gözüküyordu.Format sonrası düzeldi
  • quote:

Aynı sorunu yaşayan olursa diye belirtiym dedim.Bütün yapılan ayarlara rağmen ayrılan bellek değeri hep 0 gözüküyordu.Format sonrası düzeldi

sonucu bildirdigin tskler dostum
  • Bence sen en iyisi systemi yeniden kur fazla uğraşmaya gerek yok o system ayağa kalkmaz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin1975
    Bence sen en iyisi systemi yeniden kur fazla uğraşmaya gerek yok o system ayağa kalkmaz artık

quote:

Aynı sorunu yaşayan olursa diye belirtiym dedim.Bütün yapılan ayarlara rağmen ayrılan bellek değeri hep 0 gözüküyordu.Format sonrası düzeldi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.