Şimdi Ara

açılışta ki hata ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    enter enter diyerek pc açılıyor bu hatayı nasıl giderebilirim tşrkler

açılışta ki hata ekranı

açılışta ki hata ekranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackcrash -- 7 Mart 2013; 9:50:02 >

• Resimi göremiyorum hocam. İmageshack sitesine yükleyip oradaki direct linki [simage][/simage] arasına yerleştirin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 6 Mart 2013; 23:37:45 >
  • Resim Yeniden Upload edlmiştir
  • Merhaba. Linux işletim sistemi mi kullanıyorsunuz acaba? Bana sabit diskinizle ilgili bir problem gibi göründü. Eğer windows 7 yada 8 olan bir işletim sistemi kullanıyorsanız bir dahaki sistem açılışında hata denetiminden "dosya sistemi hatalarını düzelt" ve "bozuk bölümleri tarayıp düzeltmeye çalış" seçeneklerini seçerek disk taraması yaptırınız. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 7 Mart 2013; 11:00:24 >
  • evet windowss 7 kullanıyorum dediğiniz şekilde yaptım ama sorunum devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackcrash

evet windowss 7 kullanıyorum dediğiniz şekilde yaptım ama sorunum devam ediyor

Merhaba. Sabit diskinizi hdtune adlı programı indirip kurduktan sonra S.M.A.R.T ekranında herhangi bir sarı ünlem ile gösterilmiş arıza var mı kontrol edin ve daha sonra bad sector taraması yapın. Saygılar...
  • Uygulanan bazi illegal yontemlerden dolayi olusmus bir durum... yeniden windows kurun... ve illegal yonteminizi degistirin diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Uygulanan bazi illegal yontemlerden dolayi olusmus bir durum... yeniden windows kurun... ve illegal yonteminizi degistirin diyeyim.

İllegal derken tam olarak neyi kast ettiniz acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.