Şimdi Ara

Aciliyet Mevcut Yardım Ediniz:)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Packard Bell TS11HR-610TK ve Asus K53SV-SX581R arasında kaldım.

Sizce hangisi daha iyi?

Bir karşılaştırma yaptım ve packard bell özellik olarak daha iyi bir durumda gözüküyor.

İşte=

http://www.bimeks.com.tr/compare.aspx

Sizce hangisi daha iyi ve hangisinde oyunda(battlefield 3 ve modern warfare 3) daha verimli bir performans alırım(ekran kartları aynı model ama birisi 1 gb farklı.bu ne gibi değişiklik yapar?)

Isınma durumları nedir?Hangisi soğutucu gerektirir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-ksa -- 12 Aralık 2011; 0:33:28 >

• pb nin bu yeni modeli plastik kasadır.geçen akşam mağazalarda gözden geçirdiğim ürünlerdendi bunlar asusun kasası alüminyum ısınması biraz daha az olacaktır normal kullanımda,oyunda herhangi bir kronik sorun olmadıkça sıkıntı çıkarmazlar ikiside kronik sorunlu değil pb nin 609tk modelini kullananlar mevcut oda yeni model sıkıntı yaşayanlar yok.asusun bu modelinden forumdaki kullanan arkadaşlar memnun alınabilir özellik olarak aynı seviyedeler.gözüne çarpan nedir fark olarak.asusta sitelerde usb3 yazmaz ama var bu modelde.asusa öncelik verebilirsin.başka sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım
  • teşekkürler.birde bu ekran kartının 1 gb fazla olması ne gibi bir işe yara özellikte?

plastik kasanın ısınmasının biraz daha fazla olmasından başka bir problemi olur mu?
  • problem oluşturmaz soğutma sistemi iyi olduktan sonra sıkıntı vermez.1gb,2gb olması fark etmez performansta birinde bellek miktarını fazla koymuşlar.onunda 1gb sini ramden takviyeli kullanır duruma göre.
  • teşekkür ederim ilgilendiğiniz için:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.