FIYATI 949 dolar kdv dahil 1500ytl....4 gun icinde almam lazim yardimlarinizi bekliyorum...
Ürün Özellikleri
Karakteristik HP RM461EA CDUO 1.6G g3050 1024120DWD XPM CPU Cinsi - HIZI Intel® Core™ Duo işlemci T2050 1.60 GHz , Düzey 2 önbellek 2 MB, 533 MHz Veriyolu hızı Ekran Boyu(Inch) 15.4” 1280 x 800 Ekran Tipi WXGA Bright View Ekran Kartı Intel® Graphics Media Accelerator 950 128 MB'a kadar paylaşımlı Bellek(MB) 1024 MB (2 x 512 MB) Bellek Tipi DDR2 533 MHz Max.2 GB Floppy YOK Sabit Disk 120 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü 5400 rpm Optik Sürücü Çift Katman desteğine sahip Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) Faks-modem 56k Ses 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik Network 10/100BT ethernet, Intel® PRO/Wireless 3945 802,11a/b/g Tümleşik Kablosuz LAN Port 1 VGA bağlantı noktası; 2 USB 2.0 bağlantı noktası; 1 RJ 11 modem konektörü; 1 RJ 45 Ethernet konektörü; S-video TV çıkışı; 1 Kulaklık çıkışı Pil Ömrü Li-Ion 3 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır) Ağırlık(KG) 2.9 kg Yazılım Update Rollup 2 içeren orijinal Windows XP Media Center Edition 2005 Ek Özellikler İşlemci türü Intel® Centrino® Duo Mobil Teknolojisi
Yükseltilebilirlik Windows Vista Destekli Bilgisayar*Windows Vista Premium Hazır
Kontrol paneli Müzik ve DVDOynatma düğmeleri
Hoparlörler ve mikrofon Altec Lansing® hoparlörler
Klavye 101 tuşlu, uyumlu klavye
İşaret aygıtı Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey ve yatay Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama, ses kapatma düğmeleri ve 1 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey
Güç kaynağı türü 65 W AC Güç Adaptörü
Yazılım Yazılım - Verimlilik ve finans Microsoft® Works 8.0
Önceden kurulu yazılımlar Microsoft® Internet Explorer 6.0; Microsoft® Outlook® Express; Adobe® Reader 7.0
Optik sürücü yazılımı Sonic™ Digital MediaPlus: Sonic™ RecordNow, Sonic™ MyDVD, Sonic™ Easy Archive, Sonic™ Express Labeler; Microsoft® Windows® Media Player, Microsoft® MovieMaker; HP Photosmart Premier; DVD Play (powered by Cyberlink)
Ürünle gelen yazılım HP kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil); Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı; Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı; Symantec™ Norton Internet Security™ 2006 (60 günlük canlı güncelleştirme); Dizüstü Bilgisayar Yardımı ve Desteği
"128 MB'a kadar paylaşımlı " ekran kartı olmadı dostum yaw Paylaşımsız 256 bul bence, tabi bu benim fikrim.
bende DELL var süper bi alet, eylülde 2.200 liraya aldıydım KDV neyim dahi, harika bi alet, bi DELL'i araştır bakalım aynı paraya ne var
DELL'ler harika yaw, yani hani bazıları dellerde sorun falan var diyo ya, yoo hiç öyle deil valla komisyon almıyom
Dostum bi de CASPER'a bak, dediğim gbi bi bilgisayar (bişey demedim biliyom ama paylaşımsız 256 ekran kartı diyerek çok şey demiş oldum zaten) orda da uygun fiyata olabilir
Sonuç olarak sen bi DELL'le CASPER'a bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme