Şimdi Ara

ACILL...arkadaslar Bu HP laptop nasil sizce?hem fiyat hem kalite bakimindan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FIYATI 949 dolar kdv dahil 1500ytl....4 gun icinde almam lazim yardimlarinizi bekliyorum...

Ürün Özellikleri

Karakteristik HP RM461EA CDUO 1.6G g3050 1024120DWD XPM
    CPU Cinsi - HIZI Intel® Core™ Duo işlemci T2050 1.60 GHz , Düzey 2 önbellek 2 MB, 533 MHz Veriyolu hızı
    Ekran Boyu(Inch) 15.4” 1280 x 800
    Ekran Tipi WXGA Bright View
    Ekran Kartı Intel® Graphics Media Accelerator 950 128 MB'a kadar paylaşımlı
    Bellek(MB) 1024 MB (2 x 512 MB)
    Bellek Tipi DDR2 533 MHz Max.2 GB
    Floppy YOK
    Sabit Disk 120 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü 5400 rpm
    Optik Sürücü Çift Katman desteğine sahip Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
    Faks-modem 56k
    Ses 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
    Network 10/100BT ethernet, Intel® PRO/Wireless 3945 802,11a/b/g Tümleşik Kablosuz LAN
    Port 1 VGA bağlantı noktası; 2 USB 2.0 bağlantı noktası; 1 RJ 11 modem konektörü; 1 RJ 45 Ethernet konektörü; S-video TV çıkışı; 1 Kulaklık çıkışı
    Pil Ömrü Li-Ion 3 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.9 kg
    Yazılım Update Rollup 2 içeren orijinal Windows XP Media Center Edition 2005
    Ek Özellikler İşlemci türü
    Intel® Centrino® Duo Mobil Teknolojisi

Yükseltilebilirlik
    Windows Vista Destekli Bilgisayar*Windows Vista Premium Hazır

Kontrol paneli
    Müzik ve DVDOynatma düğmeleri

Hoparlörler ve mikrofon
    Altec Lansing® hoparlörler

Klavye
    101 tuşlu, uyumlu klavye

İşaret aygıtı
    Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey ve yatay Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama, ses kapatma düğmeleri ve 1 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey

Güç kaynağı türü
    65 W AC Güç Adaptörü

Yazılım
    Yazılım - Verimlilik ve finans
    Microsoft® Works 8.0

Önceden kurulu yazılımlar
    Microsoft® Internet Explorer 6.0; Microsoft® Outlook® Express; Adobe® Reader 7.0

Optik sürücü yazılımı
    Sonic™ Digital MediaPlus: Sonic™ RecordNow, Sonic™ MyDVD, Sonic™ Easy Archive, Sonic™ Express Labeler; Microsoft® Windows® Media Player, Microsoft® MovieMaker; HP Photosmart Premier; DVD Play (powered by Cyberlink)

Ürünle gelen yazılım
    HP kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil); Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı; Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı; Symantec™ Norton Internet Security™ 2006 (60 günlük canlı güncelleştirme); Dizüstü Bilgisayar Yardımı ve Desteği

ACILL...arkadaslar Bu HP laptop nasil sizce?hem fiyat hem kalite bakimindan

• "128 MB'a kadar paylaşımlı " ekran kartı olmadı dostum yaw
    Paylaşımsız 256 bul bence, tabi bu benim fikrim.

bende DELL var süper bi alet, eylülde 2.200 liraya aldıydım KDV neyim dahi, harika bi alet, bi DELL'i araştır bakalım aynı paraya ne var

DELL'ler harika yaw, yani hani bazıları dellerde sorun falan var diyo ya, yoo hiç öyle deil valla komisyon almıyom

Dostum bi de CASPER'a bak, dediğim gbi bi bilgisayar (bişey demedim biliyom ama paylaşımsız 256 ekran kartı diyerek çok şey demiş oldum zaten)
    orda da uygun fiyata olabilir

Sonuç olarak sen bi DELL'le CASPER'a bak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.