Şimdi Ara

ACİLL.. CORSA 1.3CDTİ COLOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKESE İYİ MERHABALAR.. FORUMDA BİRKAÇ ARAÇA HAKKINDA KONU AÇMIŞTIM FAKAT CEVAP ALAMADIM OPEL CORSA KISMINDA DA ŞANSIMI DENİYİM DEDİM.. 2011 MODEL 1.3 CDTİ 45.000 KM BİR ARAÇ VAR COLOR EDİTİON. ARAÇ RENGİ SARI TAVAN SİYAH.SİYAH JANTLAR.SİYAH DİKİZ AYNASI. FABRİKA ÇIKIŞLI KARARTMALI ÖN CE ARKA FARLAR GİBİ BİR ÇOK ÖZELLİĞİ VAR.. ARAÇ SAHİBİ 36.BİN TL İSTİYOR BEN 34BİN DE ISRAR EDİYORUM SİZCE ALINIR MI ..ALIRKEN BAKMAM GEREKENLER NELER?..SATARKEN ZORLUK YAŞARMIYM..TECRÜBELİ OLANLARINIZ ACİL YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİMM

• ÖLMÜŞ BU FORUM
  • Bizde 1.3 CDTI/2005 Model "VAN" tipi olandan var(iki kapı,sonradan ilaveli arka koltuklar) motor olarak 1.3 lerin hepsi de çok çok iyi! diğer bahsettiğin özellikle v.s ile ilgim ve bilgim yok
    fiyat için bir şey diyemem,ancak şu an da TR de tüm araçların 2.el fiyatları aynen uçmuş durum da sonun da kafamız bozuldu ve gidip sıfır 1.4i Twinport(Benzinli)almaya karar verdik
    yarın işlemler başlıyor hayırlısıyla,sanırım P.tesi/Salı arbayı alıyoruz+

Sen neden 1.3 olan bu aracı seçtin?? bütçen nedir,sıfır için bence düşün ama gördüğüm kadarıyla bazı markalar sadece Benzinli için ciddi indirimler yapmışlar! Dizeller hala çok kazık marka
    biz az KM yaptığımız Dizel ile işimiz de olmaz+

• 35 bin tl gibi bir bütçem var dizel corsa seçmemin nedeni yakıt tüketiminin az olması, ucuz bakım masrafı, ve servisinin hemen hemen heryerde olması gibi nedenlerle seçtim..benzinli araç düşünmüyorum öğrenciyim ailemin koyduğu kriterler doğrultusunda alıyorum aracı :D
  • Hocam yaklaşık 3 hafta kadar oldu bende 2012 corsa 1.3cdti 95hp ecoflex aldım, çok memnunum, performans olarak kendi segmentinin oldukça üstünde, ayrıca hacim olarak da yine kendi segmentine göre geniş
  • benim baktığım araç 75 bg performans anlamında sizinkinden biraz daha geri kalır sanırım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müdürspor

Hocam yaklaşık 3 hafta kadar oldu bende 2012 corsa 1.3cdti 95hp ecoflex aldım, çok memnunum, performans olarak kendi segmentinin oldukça üstünde, ayrıca hacim olarak da yine kendi segmentine göre geniş

Merhaba
    95 hp ve 75 hp arasinda cok fazla tuketim farki oluyor mu? 2 dizel motor secenegi var sanirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

quote:

Orijinalden alıntı: Müdürspor

Hocam yaklaşık 3 hafta kadar oldu bende 2012 corsa 1.3cdti 95hp ecoflex aldım, çok memnunum, performans olarak kendi segmentinin oldukça üstünde, ayrıca hacim olarak da yine kendi segmentine göre geniş

Merhaba
    95 hp ve 75 hp arasinda cok fazla tuketim farki oluyor mu? 2 dizel motor secenegi var sanirim?

Hocam aradaki fark az olsa da 95likler daha az yakıyor. Aradaki farkın en fazla 0.5 litre kadar olacağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARACIMI ALDIM SAĞSALİM ÇOK MEMNUNUM HEM GİDİŞİ HEM DURUŞU HEM EKONOMİKLİĞİ HEMDE FİYATI SEVDİĞİM İSTEDİĞİM ARAÇ OLDU YAKLAŞIK BİN KM DİR KULLANIYLRUM VARSA MERAK ETTİKLERİNİZ YARDIMCI OLABİLİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1619

ARACIMI ALDIM SAĞSALİM ÇOK MEMNUNUM HEM GİDİŞİ HEM DURUŞU HEM EKONOMİKLİĞİ HEMDE FİYATI SEVDİĞİM İSTEDİĞİM ARAÇ OLDU YAKLAŞIK BİN KM DİR KULLANIYLRUM VARSA MERAK ETTİKLERİNİZ YARDIMCI OLABİLİRİM

Tam olarak ne aldınız? yakıtı nasıl? yerden yükseklii nasıl ? yere sürtme vsvs aracı ful yüklediniz mi bagalı hiç tşk kaça aldınız ?
  • ARACIM
     ACİLL.. CORSA 1.3CDTİ COLOR
  • albani kullanıcısına yanıt
    HOCAM BENDE CORSA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BULABİLİRSEM BENZİNLİ TEK KAPI ALICAM . BULAMAZSAN 1.3CDTI ALICAM .. SİZ MEMNUNMUYDUNUZ ARAÇTAN ? ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMEM GEREKİYOR ? BİRDE DUYDUĞUM KADARIYLA DİZELLERİN YILLIK VERGİSİ 550 TL CİVARINDAYMIŞ DOĞRUMU ? VE KOLTUKLAR ARKAYA OTURACAK KİŞİ ESNASINDA KATLANABİLİYORMU ?
  • Bende 2008 Corsa 1.3 CDTI 90hp Sport var. Karma kullanımda 4.7-5 arasi yakiyorum tam depoda. 15bin de aldim suan 46bin km de. Nazar degmesin tek bir problemim bile olmadi. Ne bir tikirti ne de motor aksaminda bir sorun. 5 kapili modellerin tasarimlarini begenmedigimden ve daha agir kasaya sahip olduklarindan 3 kapi tercih ettim ve memnunum. Bundan once 70hp lik 2006 combo'muz da vardi uzun sure kullandim. o yuzden 75 ile 90 arasinda bayagi fark olacagini soyleyebilirim. Ayrica evet koltuklar katlaniyor arkaya gecis sirasinda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.