Bildirim
ACİLL! DDR 266 MHZ - 400 MHZ UYUMU
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
DDR 266 diye bi RAM duymamıştım valla ama anakartı araştırdım cidden DDR266 destekliyor. Çok garip bi durum. Bence anakartı değişmenin zamanı gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 28 Mayıs 2007; 15:13:43 > -
266 dediğim şey ram in fsb si yani çalışma hızı. Çok yaygındı bi aralar. ama artık yok sadece uyumluluk sorun olur mu. 400 mhz alıp ole kalakalmak istemiyorum. bilen biri varsa benimle paylaşsın. şimdiden sağolun -
@sahinoz31
Nasıl duymadın???. Cevabı okuyabilirsin.
________________________________________________________________________________
Arkadaşım o 266MHz anakartının en fazla çıkacağı bellek hızıdır.
400MHz ramler de ise o ramlerin çıkabileceği garanti edilen en yüksek hızdır.
Yani bu ramler 266MHz de çalışır hatta hızı düşük olduğu için gecikme değerlerini de küçültebilirsin.
Kısacası 400MHz lik ram 266MHz lik anakartında çalışır hatta düşük gecikme süreleri nedeniyle daha performanslı çalışır. -
ramler geriye dönük uyumludur çalışacaktır -
Ya ben DDR400'le girdiğim için bilgisayar işine öncesini pek bilmiyorum o yüzden yani Yoksa iyi bilirim bu işleri
-
Yok kimsenin bilgisini sorgulayacak değiliz. -
quote:
Orjinalden alıntı: DigitalWorld
Kısacası 400MHz lik ram 266MHz lik anakartında çalışır hatta düşük gecikme süreleri nedeniyle daha performanslı çalışır.
ama anakart büyük ihtimalle desteklemiyor 400mhz i. bende de msi anakart ve 266 lik ram var baya araştırmıştım ama en yüksek 266mhz takıldığını öğrendim
-
arkadaslar gorusleriniz beni cok aydinlatti tesekkur ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X