İzlediğim film kanal d yayınlanmıştı.bir erkeğin karısını aldatıp üniversiteli güzel bi şarışınla yaşadığı romantik aşkı anlatıyor.filmi sonlarına doğru karısı kocasının kendisini aldattığını öğreniyor ve adam üniversiteli aşkından vazgeçip karısına geri dönüyor. 2000 li yıllardan günümüze kadar olan bir süreçti,kanal d yayınlanmıştı gece izlemiştim bu filmi çok aradım fakat bulamadım.lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar.ilgili olanlara şimdiden çok tşk ederim.
Bu filmi bende izledim ama ismi gelmiyor bi aklıma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
american beuty
kevin spacey oynuyor başrolde 1999 yapımı oscarlı bir film
çok tşk ederim ilgilendiğiniz için saolun :)
quote:
Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz
american beuty
kevin spacey oynuyor başrolde 1999 yapımı oscarlı bir film
Kevin Spacey karısına dönmekten ziyade, ölmüyor muydu o filmde? Hem de kız liseli diye hatırlıyorum orda
arkadaşlae bende çok önceden izlediğim ama bir türlü isimlerini hatırlamadığım iki filmi sormak istiyorum
1.si mahkum adamın biri esir kampı gibi bir yerden taş ocagına çalışmaya giderken yolda bir patlama yaratarak bir şekilde kaçıyor ve bir çiftligin göletine yıkanmak için giriyor ve evin çocukları onu görüp annelerini söylüyorlar oda sikahla adamı yakalıyor falan eski bir film
2. si de bir aile bir ev alıyorlar evde büyülü mü ne öyle birşeydi filmde erkek kardeşin bi forograf makinesi var her seyin resmini çekiyor hatta evi ilk aldıklarında kız kardeşinin rsimlerini falan ceiyor yatagın üstünde dolapların kapısı kendiliginden falan acılıp kapanıyor o sırada
yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: wolfmannn
arkadaşlae bende çok önceden izlediğim ama bir türlü isimlerini hatırlamadığım iki filmi sormak istiyorum
1.si mahkum adamın biri esir kampı gibi bir yerden taş ocagına çalışmaya giderken yolda bir patlama yaratarak bir şekilde kaçıyor ve bir çiftligin göletine yıkanmak için giriyor ve evin çocukları onu görüp annelerini söylüyorlar oda sikahla adamı yakalıyor falan eski bir film
2. si de bir aile bir ev alıyorlar evde büyülü mü ne öyle birşeydi filmde erkek kardeşin bi forograf makinesi var her seyin resmini çekiyor hatta evi ilk aldıklarında kız kardeşinin rsimlerini falan ceiyor yatagın üstünde dolapların kapısı kendiliginden falan acılıp kapanıyor o sırada
2. film bu olabilirmi acaba?
yardımın için çok sağol ama o değil yanlış hatırlamıyorsun 17-18 yaşlarında bir erkek çocuk 14 yaşında falan bir kız çocuk vede küçük bir kız cocukları daha cardı ailenin ev büyük olan erkek çocugu etkisine alıp değişik hareketler yaptiriyordu kız kardeşinin resimlerini cekiyordu işte birden bakışları değişiyordu çocugun tam hatırlamıyorum işte
quote:
Orijinalden alıntı: wolfmannn
1. film büyük ihtimal bu :
american beuty
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme