Şimdi Ara

ACİLL !!!! GC8 2.0GT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • temızını bulduysan kacırma derım. Cok yakar ama hakkını fazlasıyla verir
  • bence maceraya gerek yok hocam yine de sen bilirsin
  • Zamanında 97 model gt sahibiydim, araba efsane hala gönlümde yatıyor. Ama şunu belirtmekte fayda varki bu ve bu tarz arabalar biraz sert oluyor o yüzden sizi kısa mesafelerde yorabilir artı diyorsunuz sürekli kısa mesafe kullanacağım, min 0,75krş/km kuruşu gözden çıkarmanızı öneririm. Parça konusuna gelirsek sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum Büyükşehir de yaşıyor iseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam öğretmenim dedi...ne öğretmeni oldugunu bilmiyorum ama bu aracı alan yanına oturan kişiyi epey dua ögrettirir gibime geliyor....
  • 20 yillik arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz araçların temizini bulmak zor bulmuşsunuz temizini kaçırmayın derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_impreza

Zamanında 97 model gt sahibiydim, araba efsane hala gönlümde yatıyor. Ama şunu belirtmekte fayda varki bu ve bu tarz arabalar biraz sert oluyor o yüzden sizi kısa mesafelerde yorabilir artı diyorsunuz sürekli kısa mesafe kullanacağım, min 0,75krş/km kuruşu gözden çıkarmanızı öneririm. Parça konusuna gelirsek sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum Büyükşehir de yaşıyor iseniz.

Ankarada yaşıyorum ev okul arası yakın zaten yakıt o kadarda önemli değil . Olur ya motorda bir arıza çıkar parçasını bulamayız o beni tedirgin ediyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

20 yillik arac

Araba 20 yıllık ama bugünkü 2 günlük arabalara taş çıkartır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Orijinalden alıntı: cagatay916

quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Hocam valla ben olsam gözüm kapalı alırım parçası bulunur elbet olmadı getirtirsiniz gc8 gibi temizi az bulunan hastası çok olan bir araç bulmuşsunuz kaçırmayın

Hocam arabanın parçası Türkiye de yoksa japonyadan 1 haftada gelmesini bekleyemem.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-1996-model-subaru-impreza-276830454/detay

Rengi guzelmis

Dediğim araçta bu renkte herşeyi aynı ama bu gt değil

• cagatay916 C kullanıcısına yanıt
    Bence hiç kaçırma say eline 30 bini bas kullan gerçekten çok iyi fırsat eger zorlarsa bütçeyide ara galerileri 35-36 dan aşşagı almazlar zaten.Bu pazartesi notere git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_impreza

Zamanında 97 model gt sahibiydim, araba efsane hala gönlümde yatıyor. Ama şunu belirtmekte fayda varki bu ve bu tarz arabalar biraz sert oluyor o yüzden sizi kısa mesafelerde yorabilir artı diyorsunuz sürekli kısa mesafe kullanacağım, min 0,75krş/km kuruşu gözden çıkarmanızı öneririm. Parça konusuna gelirsek sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum Büyükşehir de yaşıyor iseniz.

Bende aracı 2008 de ankaradan almıştım, parça sıkıntısı çekmezsiniz. Zaten ankarada yaygın subaru kullanıcı kitlesi var diye hatırlıyorum.
    araç dediğiniz kadar temiz bile olsa model itibarı ile bazı masraflar çıkarması muhtemel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.