Bildirim
ACİLL GÜNCELLEME SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sistem güncelleme > Sağ üstteki 3 nokta > Yerelden güncelleme pakedini seç
Buradan indirdiğin dosyayı seçeceksin. -
onu yaptıktan sonra dıyo zaten -
İndirdiğin dosyayı rar'dan çıkarmadın değil mi? -
iki sefer indirdim denedim oyle dıyor bıyerdemı ynlıs ypıyom anlıymdım -
yok nsası cıkıyo -
yardımcı olursan sevınırım hacı -
quote:
Orijinalden alıntı: ata35707
yok nsası cıkıyo
Çıkarmaman gerekiyor zaten, indirdiğin şekilde telefona atıp kurman gerekiyor. Belki sen yapmışsındır diye dedim, inen dosya sıkıştırılmış(zip) dosyası çünkü.
edit: Şurada yazılan gibi yaptığına emin misin her şeyi?https://docs.google.com/file/d/1h1ntvokH3cIYY1etL4dhQdSKz8WUFGICACCxujQuq4dJ34kcYQaQCA9e6mgU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Light -- 29 Temmuz 2014; 15:45:49 > -
direk telefona indiriyom ztn snra yerelden girince 16 gb nin ustune tıkyom gecersz dosya güncelle dıyo -
aynende tarıfın en altındakı cıkmıyo 6 dakı madde olan -
lost dır altındakı 4gb olan dosya -
bi dowlandın ıcındekı gorunuyo 16 gb olan baskda cıkmıyo -
Kiykay yapıp geri jelly bean e döndün anladığım kadarıyla. Geri döndükten sonra tekrar kitkat yapılmıyor. -
Hayir ilk gecismdi oda gcmdm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer KitKat daha gecmediysen önceden ilk defa yukliceksen bence GM yasakladı jelly beandakilerin geçişini ve bunu gecen jelly bean'a gelen güncelleme ile yapıp yasaklamış olabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 29 Temmuz 2014; 17:49:19 >
Son verdiği ufak güncellemede kapattı KitKata geçişi bildiğim kadarıyla.
Jelly deki son güncellemeden sonra yerelden güncelleme sorun çıkarıyor
Tm saolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X