Şimdi Ara

Acill Laptop Tavsiyesi (Fiyat 1200-1300 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaş için acil laptop tavsiyesi lazım .
    Bana danıştı bende size danışayım dedim.
    Üst Limit 1200civarı ama 1300-1400e çok daha iyi şu var kaçırma dediğiniz varsa da bütçeyi biraz daha zorlayıp almasını söyleyeceğim.

Laptop çok yönlü kullanılacak. film oyun internet vs..
    Şöyle kampanyada olan fiyat/performans kralı dediğiniz veya kampanyada olan önerileriniz varmı.
    Nakit alınacak.
    Önerirken maksimum fiyat 1500 olsun.
    Sirkeci doğubankta varsa peşin fiyata daha uygun olur.
    İşletim sistemi Windows , ekran kartı nvidia ve klavyede numerik klavye olması tercihimdir.
    Önerilerinizi bekliyorum.

Biraz bende araştırdım lenovo z580 fena değil gibi. Ama fiyatını doğubanka sormadım.
    Marka olarak Asus daha ucuz sanırım ..
    Neyse .. Sözü bilenlere bırakayım.
    Teşekkürler şimdiden

• merhaba arkadaşlar, bana da acil fikir verirseniz sevinirim:) kardeşime, bu haftasonu, Ankara da; vatan bilgisayar, elektroworld, mediamarkt vs. gibi mağazalardan taksitle dizüstü almayı düşünüyoruz. max bütçemiz 1500 tl fakat 1000-1200 tl aralığında bişey almak istiyoruz. işlemcisi i5, ram en az 4 gb. ekran kartı 1 gb ( en az 512 mb) belleği ise en az 320 gb olmalı diye düşünüyoruz. yardımlarınızı esirgemeyin lütfen...şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejderkaangedik

Arkadaşlar bir arkadaş için acil laptop tavsiyesi lazım .
    Bana danıştı bende size danışayım dedim.
    Üst Limit 1200civarı ama 1300-1400e çok daha iyi şu var kaçırma dediğiniz varsa da bütçeyi biraz daha zorlayıp almasını söyleyeceğim.

Laptop çok yönlü kullanılacak. film oyun internet vs..
    Şöyle kampanyada olan fiyat/performans kralı dediğiniz veya kampanyada olan önerileriniz varmı.
    Nakit alınacak.
    Önerirken maksimum fiyat 1500 olsun.
    Sirkeci doğubankta varsa peşin fiyata daha uygun olur.
    İşletim sistemi Windows , ekran kartı nvidia ve klavyede numerik klavye olması tercihimdir.
    Önerilerinizi bekliyorum.

Biraz bende araştırdım lenovo z580 fena değil gibi. Ama fiyatını doğubanka sormadım.
    Marka olarak Asus daha ucuz sanırım ..
    Neyse .. Sözü bilenlere bırakayım.
    Teşekkürler şimdiden

Asus k56cb ve k55vj modellerine bakabilirsin alternatif olarak. Teknosa da 1500-1600 araliginda fiyatları haftasonu. Elimde asus çek mevcut . Bununla size 200 daha ucuza gelir . düşünürseniz pm atabilirsiniz selamlar. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.