bir süredir araştırıyorum bu hafta içi alacağım istediğim özelliklere gelirsek:
1. hızlı olsun (internet, oyun, arayüz geçişleri) takılma vesaire yaşamak istemiyorum 2. kasası sağlam olsun şu gorilla glasslardan mesela 3. 5 mp kamera benim için yeterli 4. android olursa iyi olur
lg optimus black ve samsung galaxy s gayet iyi görünüyor sizce hangisini tercih etmeliyim veya başka bir öneride olursa dikkate alırım
yardım edeceklere şimdiden teşekkürler...
Optimus black alırdım.
1000 lira verip kamerasında flaş olmayan telefon almak istemem açıkcası.
Aslında benim için çok fazla önemli değil flaş ama olsa daha iyi olur tabi. peki black alırsam hız ve şarj konusunda sorun yaşarmıyım ? bu arada istediğim özelliklere şarjı eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın
Motorola Atrix veya bütçeyi zorlayıp htc evo 3d veya yurtdışı galaxy s2 veyahutta birazdaha bekleyip galaxy ace 2 , xperia p gibi çift çekirdek modellerin piyasaya girmesini bekleyebilirsin,bu arada yeni modeller ülkemize geldikçe fiyatlar da muhtemelen düşecektir
Serhdemir arkadaşa katılıyorum bende. Fiyatlar düşecektir. Özellikle S3 geldikten sonra S ve s2 de muhakkak bir düşüş olacak.
Şarj konusunda kendi tecrübem yok lakin bir kaç kullanıcıdan duyduğum kadarı ile Optmus'un şarjı S'ten iyi gidiyor imiş.
Sony Ericson xperia x8 alırdım.
teşekkürler ama bu hafta almam lazım bekleyemem . atrix demişsiniz ama o telefon çok satılmıyor hatta hiçbir mağzada görmedim internetten almam gerekcek ama incelemedende almak istemiyorum teli sonuçta o kadar para veriyorum. yinede düşünebilirim fiyat performansı çok iyi istediğim özellikleri rahatça karşılar diyorsanız şarj durumu mesela
quote:
Orijinalden alıntı: ozan00
teşekkürler ama bu hafta almam lazım bekleyemem . atrix demişsiniz ama o telefon çok satılmıyor hatta hiçbir mağzada görmedim internetten almam gerekcek ama incelemedende almak istemiyorum teli sonuçta o kadar para veriyorum. yinede düşünebilirim fiyat performansı çok iyi istediğim özellikleri rahatça karşılar diyorsanız şarj durumu mesela
Atrix Türkiye'ye yeni giriş yaptı,bataryası ve donanımı diğer akıllı tellere göre oldukça iyi,ama yine de kullanıcı yorumlarına bakmak lazım
izmirlil35 teşekkürler şarj konusu önemliydi benim için
quote:
Orijinalden alıntı: serhdemir
quote:
Orijinalden alıntı: ozan00
Atrix Türkiye'ye yeni giriş yaptı,bataryası ve donanımı diğer akıllı tellere göre oldukça iyi,ama yine de kullanıcı yorumlarına bakmak lazım
biraz araştırdım bende genelde olumlu yünde yorumlar ama dediğim gibi telefonu incelemeden almak ne kadar doğru olur bilmiyorum
İddacııı teşekkürler yorum için sony almak istemiyorum ısınamadım bir türlü
Birkaç yerde black in şarjı 4-5 saat gidiyor demişler böyle birşey varmı ? inşallah yoktur ...
ipod touch alabilirsin iosu seviyorsan olmaz diyosan sony e bakma arayüzü berbat lg iyi gibi htc ve samsung ise müthiş (samsung s çok kötü)
evet incelemiştim bu başlığı bayağı güzel çekimler var gerçekten bu gün media markt ta inceledim iyice ne takılma ne bişey şarj konusundanda emin olursam alacağım black i
atrix kesinlikle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme