Şimdi Ara

ACİLL !! NOTEBOKLAAR !!! Bilgi !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sony'ye takmışsınız sanki...O fiyata çok güzel özellikli laptoplar bulabilirsiniz bence
  • mesela daha ne bulabilirim bildigin daha iyi varsa söyle bakalım
  • Arkadaş vermiş zaten bir sürü laptop.Sony diye en kötü özelliklisini seçtiniz bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Sony'ye takmışsınız sanki...O fiyata çok güzel özellikli laptoplar bulabilirsiniz bence

benim yazdığım asustan (2000tl) ve sonyden(2500tl) daha ucuza aynı kalitede ve arkadaşın istediği özelliklerde tek bir laptop bile yok

o özellik ayarında monster MS-16F1 alınabilir 2531 tl ye ekran kartı çok kuvvetli ancak ağır ve pil ömrü düşük yoksa onu unuttum sanılmasın
    ama şu anda ön sipariş alınıyor muhtemelen şubat sonu mart başı gibi stoklara girecek konu sahibi arkadaş onuda inceleyebilir

ama yukarıda belirttiğim gibi istenen özelliklerde asustan daha ucuz bir laptop bulamazsın kafayı takmışsınız demek kolay yaz kendi önerini görelim...

@EnzoStyle61

hem sony hem asus hem dell alınabilir laptoplar

fiyatları bakımından kararı sen vereceksin şöyle diyebilirim marka olarak avantajlarını

sony 16.4" premium full hd ekran, magnezyum alaşımlı kasa

asus kaliteli ve şık kasa, sessiz, ısınma sorunu olmayan bir kullanım deneyimi, tatminkar hoparlör sesi, full hd ekran

dell muhteşem ötesi ses sistemi inanamayacağın kadar kuvvetli bir deneyim yaşatıyor jbl hoparlörleriyle ancak numpad yok(onun yerine hoparlör koymuşlar), i7 olduğu için performansın yanında bir miktar fan sesine ve ısınmaya katlanmak gerekiyor.

bugün üçünü de bimekste inceledim kasalarına dokundum fan seslerini kontrol ettim içlerinde en sessizi ve soğugu asus n53 dü ekranı en kaliteli olan bence sony f13 dü ama bu kişiden kişiye değişir, ses kalitesi bakımından ise dell inanılmaz başka şekilde ifade edilemez.

benden bu kadar artık karar sende, dediğim gibi kampanyaları takip et özellikle asusu sevgililer gününde %20-25 indirim kampanyası yakalarsan 1750 civarına alınabilir, sony zaten kdv indiriminde şu anda onu da 2250-2300 bandında alma şansın olabilir...

selamlar....

• En azından i7li bir laptop bulunabilir kanatimce 2500'e.Çünkü 4.çekirdek kullanan uygulamalar artıyor gittikçe.Bana göre dell'i almalısınız...
  • enzo

şu anda sana önerdiğim sony vaio f13 vatanda 400 tl daha ucuz bunu daha ucuza bulamazsın kararını verdiysen hemen atla balıklama...

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=48713#divDigerResimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 9 Şubat 2011; 14:32:25 >
  • sony vaio almaya karar verdim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnzoStyle61

sony vaio almaya karar verdim teşekkürler

pişman olmayacağını düşünüyorum çok şanslısın 400 tl daha ucuza alacaksın bu ürünü şimdiden hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.