Şimdi Ara

Acill Tavsiyenize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart ecs G31T-m7 DDR2
    İşlemci q8400
    500 w power
    Bu özelliklere uygun darbogaz yapmiyicak bir ekran kartı almak istiyorum önerileriniz nelerdir 500 TL butcem var ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 750 ti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki anakarta uyumlu olurmu ? R7 250 uygunmu sizce

• Her iki kartta uygundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler 😊

• Anakart xeon e5xxx serisini destekliyor, biraz daha bütçe zorlanırsa işlemci değişimi ile gtx 960 bile takılabilir.
  • Acill Tavsiyenize ihtiyacım var Çok sağolun ilgilendiğiniz için fakat şuan butcem yetersiz ilerde inşallah bu ekran kartını aldım inşallah pişman olmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hcd06 kullanıcısına yanıt
    ikinci el bir r7 265 alsaydın çok daha iyi performans alırdın bu karta bu para verilmezdi
  • ikinci el çok sıkıntılı ya en ufak bir bozulmada çöpe beni şuan idare etsin cs go falan oynuyorum

• Paranıza yazık etmişsiniz. İlla sıfır kart alacaksaydınız

GDDR5 GT 730 vardı aldığınızın muadili hatta 1-2 tık daha iyi -> Palit GT 730 (338 TL) / Palit GT 730 (373 TL)

Ya da en iyisi kutulu - faturalı - garantili 2. el GT 1030 bakabilirdiniz. -> Zotac GT 1030 (400 TL) / G.Byte GT 1030 (430 TL)

• quote:

Orijinalden alıntı: hcd06

ikinci el çok sıkıntılı ya en ufak bir bozulmada çöpe beni şuan idare etsin cs go falan oynuyorum
    Geçmiş olsun demeden önce vaktiyle iade et derim. O paraya 960 2GB, GT 1030 bile alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 10 Ekim 2018; 19:10:50 >
  • Hepsiburada.com bana bulabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: hcd06

Hepsiburada.com bana bulabilirmisin
    Hocam aldığın kartı iade edip bunu al. Oyunlarda çok daha fazla mutlu olursun.

• JoeChrisMorris kullanıcısına yanıt
    Peki anakart ve işlemcide bı darbogaz olma dimi veya anakarta uyumsuzluk PCI 2.0 versyon

• Acill Tavsiyenize ihtiyacım varAcill Tavsiyenize ihtiyacım varAcill Tavsiyenize ihtiyacım varAcill Tavsiyenize ihtiyacım var
    Acill Tavsiyenize ihtiyacım var

anakart bu http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000416

ekran kartı da bu

bu belki bir fikir verebilir sorunsuz çalışıyor. ama oyun için kullanmıyorum bu bilgisayarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 10 Ekim 2018; 22:32:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.