Şimdi Ara

acill yardım bi bakın hayrına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben diplomayı kaybetmiştim gazeteye ilan verip okuldan diploma yerine geçerli bir yazı çıkarttım içinde adres anne baba adı vs yazan şeyler işte herneyse bende orjinali var bunun üniye kayıta gidecem ve kayıt olurken diplomanın onaylı fotokopisi gerekiyormuş bende orjinali var fotokopisiyle birlikte orjinali götürsem üniversitede aslı gibidir mührünü vurularmı

• quote:

Orijinalden alıntı: magnett

arkadaşlar ben diplomayı kaybetmiştim gazeteye ilan verip okuldan diploma yerine geçerli bir yazı çıkarttım içinde adres anne baba adı vs yazan şeyler işte herneyse bende orjinali var bunun üniye kayıta gidecem ve kayıt olurken diplomanın onaylı fotokopisi gerekiyormuş bende orjinali var fotokopisiyle birlikte orjinali götürsem üniversitede aslı gibidir mührünü vurularmı

bende fotokopisini cektiricemde nasıl onaylatıcaz ki anlamadım olmaz mı fotokopiyi ve orjinali gotursek ??
  • Hocam ben arastirdim uniyi aradim orjinal ve fotokopi götür sorun olmaz orada onlar asli gibidir damgasini vuruyorlarmis eğer ugrasmak istersen okula gidip öğrenci işlerinden yapabilirsin para verip noterden mühür vurdurabilirsin veyahutta muhtarda asli gibidir mührü vuruyormus . Ben fotokopi cektirip yanindada orjinali götürecem sorun olmaz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnett -- 28 Ağustos 2014; 2:58:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.