Şimdi Ara

Acill Yardım Edin !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi benim pc de 2 işletim sistemi kuruluydu...Biri win7 diğeri win8.1 2 işletim sistemini de sorunsuz kullanıyordum. Sonra bugün çoğunlukla kullandığım win8.1 i açtım sonra kapattım. Sonra bir kaç dakka sonra yeniden açmayı denedim ama ''ASUS'' yazıyor sonra biraz bekliyor hata veriyor.. Sanırım hatada windows bozulmuştur onarım diski yerleştirip yeniden başlatın diyor..Lütfen yardım edin şimdi windows 8.1 iso dosyası indirdim format atcam ama kafam karıştı ben win7 de açınca C: DİSKİ = C DİSKİ D: DİSKİ = D DİSKİ win8 de
    C: DİSKİ = D DİSKİ D: DİSKİ = C: DİSKİ oluyor yani şimdi ben formatı c ye mi d ye mi atim win8.1 kurcam yeniden... NOT:WİNDOWS 8.1 DE açınca C: de herşeyim var D:NERDEYSE BOŞ YANİ ÖNEMLİ DEĞİL...

• Yada dosyaları silmeden yükseltme gibi bir olanak varmıdır ??
  • empty_give E kullanıcısına yanıt
    c'ye d'ye isim vermedin mi,

sorun değil, w8 az olanda ise boş alanı çok olana format atıcan,

onuda bilmiyorsan live linux (cdden çalışan ) çalıştırıp d'ye ve c'e isim vereceksin,

not:w7demi açılmıyor, eğer öyleyse w8 kurduktan sonra w7 boot ekranında göremeyebilirsin , onu düzeltmek içinde easybcd programını kurup boot dosyasında oynama yapıcan, kolay gelsin,

not2: bu dediklerimden hiçbirşey anlamadıysan bulaşma, bilen bir akadaşını çağır o düzeltir....

önemli eğer w8 açtığında bütün önemli dosyaların c'de ise sakın format atma, format atmadanda kurabilirsin, eski dosyaları windows.old klasörüne taşır, bence hiç bulaşma bir bilen arkadaşını çağır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 9 Haziran 2014; 19:36:49 >
  • empty_give E kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 mi acilmiyor yoksa windows 7 mi?
    Eger windows 8.1 acilmiyorsa 8.1 cd sini takin sadece baslangic onarma islemlerini deneyin. Yeniden kurmadan. Muhtemelen sisteminizin boot partitionu ile ilgili bir problem olusmustur windows bunu onarmayi dener. Eger ise yaramaz ise o zaman format kismina gelirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Yalwarırım Yardım Edin
    4 hafta önce açıldı
    YALWARIRIM YARDIM EDİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.