Şimdi Ara

ACİLL YARDIM EDİN LÜTFEN ROOT LAZIM İ9000 İÇİN 4.2.2 SÜRÜMLÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BANA ACİL YARDIM LAZIM DÜN TELEFONUMA JELLY BEAN 4.2.2 ROMU KURDUM TELEFONUM İ9000 SİTESİDE VARhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219235 ROMUN SİTESİ BU. BEN BUGÜN BU TELEFONA ROOT ATMAK İSTEDİM SAMSUNG YAZISINDA KALIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN 4.2.2 SÜRÜMÜ İÇİN ROOT BİLEN YARDIM ETSİN LÜTFEN YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLAR BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ YARDIM EDENLERDEN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN.

• quote:

Orijinalden alıntı: undefined

ARKADAŞLAR BANA ACİL YARDIM LAZIM DÜN TELEFONUMA JELLY BEAN 4.2.2 ROMU KURDUM TELEFONUM İ9000 SİTESİDE VARhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219235 ROMUN SİTESİ BU. BEN BUGÜN BU TELEFONA ROOT ATMAK İSTEDİM SAMSUNG YAZISINDA KALIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN 4.2.2 SÜRÜMÜ İÇİN ROOT BİLEN YARDIM ETSİN LÜTFEN YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLAR BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ YARDIM EDENLERDEN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN.

telefonunuzu root yapmış mıydınız? cwm yüklü müydü ve recoverye girebiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezeboi -- 23 Ağustos 2013; 11:05:24 >

• kardeşim ben sorunumu çözdüm zaten telefonu download moddan tekrar gingerbread kurdum sonra rootlayıp 4.2.2 yi kurdum tekrar. ama hala 4.2.2 ye nasıl root atılacağını bilmiyorum kernel yükliyicem superuser ve cwm fln lzm yani root anlıyacağın ama bir daha root atmaktan korkuyorum 4.2.2 ye
  • bu arada 4.2.2 romun üstüne semaphore 2.7.4 atsam android 2.7.4 emi düşer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekinler123

bu arada 4.2.2 romun üstüne semaphore 2.7.4 atsam android 2.7.4 emi düşer?

düşmez ama açılış ekranında kalır öyle. Ama 4.2.2 nin üzerine devil kernel veya mackay kernel kurabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 14.3 hatasi Lütfen yardım
    4 yıl önce açıldı
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.