Şimdi Ara

Acill Yardım Klima alıcam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugün o dükkana gittim ve durumu anlattım. jelatini bizzat kendim çıkardım...
  • Orijinalden alıntı: emre_saganak34

24derece insanlarin konfor sicakligi kritik noktasidir. 26derecede kullanmayi deneyin derim.

Denemedim ama 26 derecede denerim birde. Dediğiniz gibi daha konforlu bir ortam sağlıyacaksa o şekilde kullanmaya devam ederim. Hem çocuklar içinde daha sağlıklı olur kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

bugün o dükkana gittim ve durumu anlattım. jelatini bizzat kendim çıkardım...

Hangi dükkün, Hangi durum, Ne jelatini. Fransız kaldım galiba ben. Anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxizgrf

quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

bugün o dükkana gittim ve durumu anlattım. jelatini bizzat kendim çıkardım...

Hangi dükkün, Hangi durum, Ne jelatini. Fransız kaldım galiba ben. Anlayamadım.

Bir Bilgisayar Ürünleri Satan Dükkanda Yeni Arçelik Better Modeli Klima Görmüştüm.( Arçelik Active Power 15000lik ) (Better Derken Ön Panelinde Sadece 1 Tane Hava Kanalı Var Boydan Boya. Better Modelleri Üst Taraftan Hava Alır.) Bu Arçelik Klima da Yeni Olduğu İçin İç Ünitenin Jelatini Bile Çıkarılmamış. Ön Paneldeki Hava Kanalı Jelatin Yüzünden Kapanmıştı. Bunu Gördüğüm Gün Buraya Yazdım ve O Günün Ertesi Günü Dükkana Gittim. Böyle Böyle Anlattım Hava Kanalının Kapandığını ve Adamdan İzin Alıp Bizzat Jelatini Kendim Çıkardım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.