Şimdi Ara

acill yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi bir dişi bir erkek muhhabbet kuşu aldım ama bunlar çift olunca konuşmuyorlarmış, benden de hep uzak duruyorlar nasıl alıştıracaz.Kuşları bırbırlerınde ayırsak problemlem olur mu?

• Çift olduklarında genelde birbirleriyle iletişimde olucakları için pek sizinle ilgilenmezler ama alışırlar tabiki, neden ayırıcaksın ki bırak kalsınlar çift olarak konuşunca eline bişey geçmez
  • evet orası öyle ama yabani mi takılcaklar hep böyle
  • ayırırsanız kuşlar depresyona girerler dalga geçmiyorum dostum işin gerçekten zor ama ayırmadan yapacağını yap derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ollstaro

evet orası öyle ama yabani mi takılcaklar hep böyle

Yabani takılmazlar sabır gösterirsen sana alışırlar ama konuşma ihtimalleri az.
  • evet teşekkür ederim yorumlarınız için alıştırmak için ne önerirsiniz? Hep perdelere konuyolar bana gelsinler biraz da
  • quote:

Orijinalden alıntı: ollstaro

evet teşekkür ederim yorumlarınız için alıştırmak için ne önerirsiniz? Hep perdelere konuyolar bana gelsinler biraz da

Bendede 2 kuş var aldigim günden beri soğuma vb olmadı sana bagli her şey eğer ayırırsan samimi söylüyorum ölürler .Sakın yapma bunu üzüntüden ölürler zamanla alışırlar sana rahat ol sen yada 2 sinden umutu kes çocukları oldumu onla daha çok ilgilen her türlü alışır sana çünkü doğdugundan beri seninle olacak yani alışır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    LÜTFENN YARDIM!!!
    13 yıl önce açıldı
    yardımmmmm eddiinnnnn acilll
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bende öyle umuyorum ayırmıcam birlerini seviyolar zaten :D
  • çiftlerse zaten ortalama 1 yaşındadır, o saatten sonra da konuşma ihtimali de düşük. şuan yabani ise bundan sonrası için de yabani olma ihtimali fazla.
  • dostum sen merak etme eğer yavruları olursa onlar sana alışacaktır
  • evet o zaman şöyle yapıyorum bunları çiftleştirip yavrularını kendime alıştırıp konuşmayı öğretiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.