arkadaşlar şimdi bir dişi bir erkek muhhabbet kuşu aldım ama bunlar çift olunca konuşmuyorlarmış, benden de hep uzak duruyorlar nasıl alıştıracaz.Kuşları bırbırlerınde ayırsak problemlem olur mu?
Çift olduklarında genelde birbirleriyle iletişimde olucakları için pek sizinle ilgilenmezler ama alışırlar tabiki, neden ayırıcaksın ki bırak kalsınlar çift olarak konuşunca eline bişey geçmez
evet orası öyle ama yabani mi takılcaklar hep böyle
ayırırsanız kuşlar depresyona girerler dalga geçmiyorum dostum işin gerçekten zor ama ayırmadan yapacağını yap derim ben
quote:
Orijinalden alıntı: ollstaro
evet orası öyle ama yabani mi takılcaklar hep böyle
Yabani takılmazlar sabır gösterirsen sana alışırlar ama konuşma ihtimalleri az.
evet teşekkür ederim yorumlarınız için alıştırmak için ne önerirsiniz? Hep perdelere konuyolar bana gelsinler biraz da
quote:
Orijinalden alıntı: ollstaro
evet teşekkür ederim yorumlarınız için alıştırmak için ne önerirsiniz? Hep perdelere konuyolar bana gelsinler biraz da
Bendede 2 kuş var aldigim günden beri soğuma vb olmadı sana bagli her şey eğer ayırırsan samimi söylüyorum ölürler .Sakın yapma bunu üzüntüden ölürler zamanla alışırlar sana rahat ol sen yada 2 sinden umutu kes çocukları oldumu onla daha çok ilgilen her türlü alışır sana çünkü doğdugundan beri seninle olacak yani alışır.
evet bende öyle umuyorum ayırmıcam birlerini seviyolar zaten :D
çiftlerse zaten ortalama 1 yaşındadır, o saatten sonra da konuşma ihtimali de düşük. şuan yabani ise bundan sonrası için de yabani olma ihtimali fazla.
dostum sen merak etme eğer yavruları olursa onlar sana alışacaktır
evet o zaman şöyle yapıyorum bunları çiftleştirip yavrularını kendime alıştırıp konuşmayı öğretiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme