Şimdi Ara

ACİLL YAZICI TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Siyah-beyaz tarayıcı fotokopi özelliklerini bir arada bulunduran toneri bittiğinde tekrar dolumu pahalı olmayan çipli çipsiz ayrımında çipsiz olanları tavsiye ediyorlar toneri bittiğinde çiplerinin de değişmesi gerekiyomuş çipsiz bana sorun çıkartmayacak(gelecek vadede) lazer yazıcı tavsiye etmenizi istiyorum.Öğrenciyim bölümüm sözel ve çok okuma gerektiren bir bölüm olduğu için günde rahat 50 sayfa çıkarıyorum artık çıktı parası vermekten bıktım ne olursa olsun bir yazıcı artık şart oldu.Evdeki yazıcı Hp laser jet 1020 toneri bitti tekrar doldurttuk fakat şimdi yazıcıyı kullanamıyoruz çünkü düzgün çıktı alamıyoruz tamire bilgisayarcıya gitti adam o düzelir dedi ama düzelmedi resmen yazıları birbirine girmiş durumda çıkartıyor.Zaten bu yazıcı kaç dfa tamire gitti sürekli sorun çıkarttı bize.Kimseye önermiyorum şöyle bir siyah-beyaz yazıcılara göz attım da yine hpye iyi diyor çoğunluk ama hpye sıcak bakamıyorum belki de bu model iyi değildir bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaimemiamor -- 22 Mart 2010; 13:29:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.