yaw arkadasım uzuldum ama aklıma birsey geldi arkadasımın kardeside durmadan abalık alıyorlardı ama en fazla 1 hafta yazıyorlardı kardeside kucuk oldukce yenisini istiyordu arkadasın babası dayanamadı bir gun yeteeer ben o paraya 1 kilo istavrit alır karnımı doyururum demişti ve bir daha balık almadılar
dün bu saatte ters dönmüş ve topiği açmıştım.
şu an itibari ile topik geçerliliğini kaybetmiştir.
cümleten geçmiş olsun ...
quote:
Orjinalden alıntı: face01tr
uzgunum dostum ..
quote:
Kurtuldu haberini duymak için sonuna akdar okudum topic'i.
quote:
Orjinalden alıntı: nisako
Kurtuldu haberini duymak için sonuna akdar okudum topic'i.
aynyn valla bekledim kurtulmasını ama . . .
çok kötü bi durum, benimde muhabbet kuşum vardı, konuşan cinsinden, 3.5 sene geçirdik beraber. bigün sabaha karşı 4 gibi 3 kere aşırı şekilde bağırdı.. 4. çok cılız geldi. ve bi düşme sesi. kafesindeki çubuktan yere düştü ve öldü :( uyansın diye dürtüklemiştim ama nafile. arkasından ağladım walla. kediye köpeğe yem olmasın diye gittim gömdüm. sağolsun meraklı 1-2 komşu ne gömdü diye gidip benim koyduğum yeri kazdılar, bide onlarla 1 güzel tartıştık..
o günden sonra bi haywan beslememeye karar verdim, sonunda ölüm mutlak, kaçış yok. ve bile bile kendimi üzmeninde bi manası yok diye düşündüm. bence sizde öyle yapın. belki 3 milyonluk bi balık 5 milyonluk bi kuş ama, fazla bağlanırsanız kötü yapıyor insanı...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nihat1551
EE YENİ BALIĞI NE ZAMAN ALIYOSUN
allhm bizim samsunlular neden böyle
yaw ölenle ölünmez dimi
ölmüştür ooo. Sen cenaze hazırlıklarına başlaaaaa Bak sonra hoca da bulamazsın.
allah rahmet eylesin başın sağolsun nereye gömeceksiniz zincirlikuyu mezarlığında boş yer varmış