Şimdi Ara

ACİLLL İHTİYAÇTAN SATILIK ÇİZİKSİZ TERTEMİZ BLACKBERRY CURVE 8520 !! KARGO YAPILIR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ GÜNLER ÇOK ACİL İHTİYACIMDAM DOLAYI BLACKBERRY CURVE 8520 TELEFONUMU SATIYORUM. 180 TL YE..
    CİHAZDA ÇİZİK DAHİ YOKTUR ARASANIZDA BULAMASSINIZ TERTEMİZ KULLANDIОIM BİR CİHAZDIR HATTA ÖYLEKİ İLK ALDIОIM ZAMANKİ JİLETİNİN TOZ ALIP ÇIKAN YERLERİNİ KESTİM AMA YİNEDE TAMAMINI ÇIKARMADIM . VE ÜSTELİK BİLİRSİNİZ BU TELEFONLAR ÜST VE YAN KISIMLARINDA SoYULMALAR OLUYOR BUNDA BIRAKIN SOYULMAYI HAFİF BİR OYNAMA DAHİ YOK HERŞEYİYLE TEMİZ BİR TELEFONDUR ÜZERİNDE SON VERSİYON BLACKBERRY OSv5.0.0.1113 VERSİYONU BULUNMAKTADIR TELEFONDA Wİ-Fİ , GPS , BLUETOOTH, EDGE BAОLANTSI VS. BULUNMAKTADIR.YANINDA HEDİYE OLARAK SİYAH RENK SİLİKON KILIFINA GÖNDERECEОİM ALAN KİŞİNİN KARGO İMKANI BULUNMAKKTADIR. . TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ ACİL SATILIKTIR LÜTFEN İLGİLENİN ..

NUMARAM:0543 8695550
     ACİLLL İHTİYAÇTAN SATILIK ÇİZİKSİZ TERTEMİZ BLACKBERRY CURVE 8520 !! KARGO YAPILIR !!! ACİLLL İHTİYAÇTAN SATILIK ÇİZİKSİZ TERTEMİZ BLACKBERRY CURVE 8520 !! KARGO YAPILIR !!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkayaci -- 23 Ocak 2014; 14:02:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N91 8Gb Tertemiz (satılık)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.