Şimdi Ara

ACİLLL !!! SUZUKI Grand Vitara'ya BRC'mi-Zavoli mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
15.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde anlatmak istediğim buydu işte, sektörünün duayeni olmuş önde gelen bir firmaya yakıştıramamıştım o gün yaşadığımı. Aslında beklemiyordum da böyle bir şey olmasını, çünkü Anadolu yakasında böyle bir firma bulduğum için sevinmiştim. Sizin servisinize geldiğim o günden sonra da askıya aldım otogaz düşüncesini. Yine de gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim, zira bu yaptığınız da mesleğinize olan saygınızdan geliyor. Belki o gün bende yanlış anlamış olabilirim, neyse işin özü sizin iyi bir firma olduğunuzu anlamak için yaptığınız işlere bakmak lazım herhalde. İkibin küsür tane arabaya otoagaz taktığınıza göre bu sektördeki öncü firmalardan biriniz belliki. Benim söyleyeceğim şu ki, o gün geldiğimde potansiyel bir müşteri olarak azıcık daha güleryüz beklerdim. Belki de o gün çok yoğundunuz vs bilemiyorum tabiki.
    İşlerinizde başarılar dilerim.

Bu arada mesajınızda "Diğer firmalarda olmayan dönüşüm sonrası Sızdırmazlık ve Muayene gibi işlemleri siz müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi ve müşteri memnuniyetinin haklı gururunu yaşıyoruz." yazmışsınız.

Bu konuyu biraz açarmısınız ben tam olarak anlayamadım.

İlginize teşekkür eder, başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_hoca -- 14 Ekim 2008; 9:50:22 >

• Sayın Melih_hoca Malumunuz Dönüşümü yapılan araçların Ruhsata işlenmesi gerekiyor.
    Bunun için dönüşüm yapılan servisten plan proje fatura alındıktan sonra MMO dan sızdırmazlık belgesi ve proje onaylanır.
    Daha sonra Ek 1 formu - Muayene harcı yatırıldıktan sonra araç muayenesi yapılıyor.
    Bu işlemleri sizleri uğraştırmamak için biz yapıyoruz Size aracınızın bağlı bulunduğu trafik şubesine gidip ruhsata işletmek kalıyor.
    Verdiğimiz hizmet biraz zahmetli ama sizler için değer.

Bilginize iyi günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucib 2 -- 14 Ekim 2008; 18:18:55 >
  • Aydınlattığınız için teşekkür ederim, gerçekten iyi bir hizmetmiş. Eminim sizden otogaz dönüşümü yapanlar memnun oluyordur.
  • zavoli orjinal sistem 1700 ytl kk tına 10 taksit bol ucuz yedek parca arıza halinde birebir değişim enjektörler tek tek ve sesziz çelik enjektör tamir edilebilir garanti sonrsı tamiri münkün diilse 51 ytl diğer markalar gibi ucuk diil.
    quote:

Orjinalden alıntı: tanbal

Sayın Zavoli ve BRC bayileri,
    Hepinize nazik mesajlarınız ve destek söylemleriniz için teşekkür ederim. Bir sürü marka içinden en iddialı ikisini seçtiğimi anladım. Umarım bu başlığa benim aracın kullanıcılarından da mesaj gelir.
    Bu arada Zavoli için standart fiyat nedir?, taksit şartları nelerdir öğrenmem mümkünmü?, isterseniz PM'e de atabilirsiniz.
    Selam saygı ve hayırlı günler dileklerimle...
    Karar verip (1-2 haftada) taktırdığımda burada görüşlerimide paylaşacağım .

ACİLLL !!!  SUZUKI Grand Vitara'ya BRC'mi-Zavoli mi

• size hayırlı olsun iyi günlerde kullanın aracınızı
     ACİLLL !!!  SUZUKI Grand Vitara'ya BRC'mi-Zavoli mi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • merhaba arkadaşlar
    aranıza yeni katıldım ve değerli bilgiler edindim
    benim sorum şu olacak;
    2007 model 2000 cc/otomatik vites grand vitara aldım,5/2009 garantisi bitiyor.arac 11000 km'de. aylık ortalama 750 km yapıyorum(max.10000 km/yıl) aracıma lpg taktırayım mı karar veremiyorum. şuan km'de şehiriçi 350 kr şehirdışı 256 kr (2750 ytl/lt) yakıyor.LPG taktırmak avantajlı mı?
    aracın km 20000 ulaştıktan sonra LPG taktırın diye görüşler var,katılıyormusunuz?
    LPG taktırmaya karar verirsem, benim aracıma hangi marka en uygundur?
    şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darmajesty -- 25 Aralık 2008; 19:04:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darmajesty

merhaba arkadaşlar
    aranıza yeni katıldım ve değerli bilgiler edindim
    benim sorum şu olacak;
    2007 model 2000 cc/otomatik vites grand vitara aldım,5/2009 garantisi bitiyor.arac 11000 km'de. aylık ortalama 750 km yapıyorum(max.10000 km/yıl) aracıma lpg taktırayım mı karar veremiyorum. şuan km'de şehiriçi 350 kr şehirdışı 256 kr (2750 ytl/lt) yakıyor.LPG taktırmak avantajlı mı?
    aracın km 20000 ulaştıktan sonra LPG taktırın diye görüşler var,katılıyormusunuz?
    LPG taktırmaya karar verirsem, benim aracıma hangi marka en uygundur?
    şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

@darmajesty

yılda 10.000 km yapmanı bu yakıt tüketimine göre cesaret işidir diyorum :)
    a- %40 cıvarında tasarruf yaparsınız (Yıl bazında hatırı sayılır rakamlara ulaşıyor)
    b- marka olarak tabiiki kendi markamı yani brc yi öneriyorum.
    c- 20.000 hikayesini ilk sizden duydum Biz şuan tofaş,hf-kanuni, proton,daıhatsu,hyundai, chevrolet araçlara garanti kapsamında sıfır araçlara lpg takıyoruz. Sırada ise 4 marka ile görüşmeler devam ediyor bunlarıda ilerleyen zaman içerisinde açıklayacağım inşallah.

20.000 i beklemeden hemen tasarrufa başlayın bence (KARDA YAĞIYOR VİTARA TADINDAN YENMEZ ŞİMDİ) TAM İKİ YIL KULLANDIM BİLİRİM

• sayın faruksevgili cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Bugün hem suzuki-Bursa hem de suzuki-izmir servisleriyle aracım için LPG takılmasını ve taktıran olup olmadığını ? taktranlarda problem yaşanıyor mu? ve yaşanan probler nedir? diye sordum.
    Evet son kasa grand vitara taktıranlar olduğu ve bu iki servise gelenlerde genellikle elektronik beyinin yandığını,bir araçta ise silindir kapak contasının yandığını belirttiler.bu sorunların LPG kaynaklı olduğunu söylediler.Tabiki bu gibi durumlarda her iki tarafıda dinlemek ve ona göre karar vermek gerekir.bu sorunlar oldu diye LPG'ye çamur atmamak lazım.Ancak heriki servisinde ortak görüşünde ve çıkan sorunlarda elektronik beyin sorunu diyor.bunun maliyeti ise 5000 YTL civarında.. Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?bu tip sorunlarla karşılaştınız mı?İzmir'de bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz , güvenebileceğim bir servis var mı?
    teşekkürler...

• quote:

sayın faruksevgili cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Bugün hem suzuki-Bursa hem de suzuki-izmir servisleriyle aracım için LPG takılmasını ve taktıran olup olmadığını ? taktranlarda problem yaşanıyor mu? ve yaşanan probler nedir? diye sordum.
    Evet son kasa grand vitara taktıranlar olduğu ve bu iki servise gelenlerde genellikle elektronik beyinin yandığını,bir araçta ise silindir kapak contasının yandığını belirttiler.bu sorunların LPG kaynaklı olduğunu söylediler.Tabiki bu gibi durumlarda her iki tarafıda dinlemek ve ona göre karar vermek gerekir.bu sorunlar oldu diye LPG'ye çamur atmamak lazım.Ancak heriki servisinde ortak görüşünde ve çıkan sorunlarda elektronik beyin sorunu diyor.bunun maliyeti ise 5000 YTL civarında.. Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?bu tip sorunlarla karşılaştınız mı?İzmir'de bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz , güvenebileceğim bir servis var mı?
    teşekkürler...

Servisler hep LPG'ye karşı olmuşlardı zaten. Bu benim ikinci G.Vitara'm ikisindede problem olmadı. 1000 km'yi geçtim bu 2006 son kasa ile; tık yok. Umarım da olmaz, ama ben BRC'ye güveniyorum. Size sorun olarak bildirilen sistemler hangisi acaba?, gerçekten markalarını merak ettim?.
    Eğer sorun yaşayan varsa umarım burada açıklar ve gerçekleri öğreniriz...

• @tanbal ağzına sağlık
    LPG mi taktırmışlar BRC mi taktırmışlar, Süpersiniz valla
  • merhaba
    foruma girmeyeli uzun süre oldu
    ve daha LPG taktırmadım
    ancak taktıran ve aracını satılığa çıkaran kişilerle(sahininden.com'dan buldum) aradım. genellikle memnuniyet var,ancak çıkaranlarda mevcut.çıkaranlar genellikle yakıt tasarrufuna katkı sağlamaması, memnun kalmayanlar ise 65000 km'de subap ve piston değiştiren kişiler(prins takılmış). memnun olanlar ise genellikle takım işleminden buana kadar 15000 civarı km yapanlar.
    zannımca bu arçların modeli eskiyince kesin sonuçlar açığa çıkacaktır.
    bu topiğin başlığına aykırı ama
    bu araçlara; vogas plus? teleflex? landi renzo? hakkında tecrubeleri olan arkadaşlar varmı?
    zira internette bu firmalara ait yeni nesil grand vitara için montaj gözlenmiyor.
  • Hocam Japon grubu açlarda lpg'ye gerek yok benzinde bile her 40 binde subap kontrolü gerekiyormuş.
  • bütün japon otolara mı?
    bunun bozulduğu nasıl anlaşılır?
    veya lpg takıldı diyelimi bunu önlemek için ne yapılmalı?
  • Bu grubun bakım aralığında genelde yazıyırmuş ama marka olarak bilmiyorum diğer sorularınız beni aşıyor konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
  • quote:

merhaba
    foruma girmeyeli uzun süre oldu
    ve daha LPG taktırmadım
    ancak taktıran ve aracını satılığa çıkaran kişilerle(sahininden.com'dan buldum) aradım. genellikle memnuniyet var,ancak çıkaranlarda mevcut.çıkaranlar genellikle yakıt tasarrufuna katkı sağlamaması, memnun kalmayanlar ise 65000 km'de subap ve piston değiştiren kişiler(prins takılmış). memnun olanlar ise genellikle takım işleminden buana kadar 15000 civarı km yapanlar.
    zannımca bu arçların modeli eskiyince kesin sonuçlar açığa çıkacaktır.
    bu topiğin başlığına aykırı ama
    bu araçlara; vogas plus? teleflex? landi renzo? hakkında tecrubeleri olan arkadaşlar varmı?
    zira internette bu firmalara ait yeni nesil grand vitara için montaj gözlenmiyor.

DAIHATSU BİR JAPON
    HF KANUNİ BİR ÇİNLİ
    HYUNDAI BİR KORELİ

Bu markalar BRC yi tercih etti ve ORJİNAL EKİPMAN OLARAK KABUL EDİYOR
    HAALA DÜŞÜNÜYORSANIZ
    YAZACAK BAŞKA BİRŞEY BULAMADIM

• quote:

bütün japon otolara mı?
    bunun bozulduğu nasıl anlaşılır?
    veya lpg takıldı diyelimi bunu önlemek için ne yapılmalı?

Motor soğukken gaz basmamalı,
    Motorunuzu ısıtacak zamanınız yoksa bile, hareket edin ancak hararetiniz yükselmeden yavaş yavaş gidin, hararetiniz normal seviyelere gelince dilediğiniz kadar basabilirsiniz.

Bu benzindede böyle
    LPG dede böyle (Sadece LPG de biraz daha önem taşıyor)

Aracınız birazdaha sarsıntılı çalışmaya başlar, performans kaybı olur, yakıtınız artar, Ani gaz basmalarınızda araçta öksürmeler başlar (LPG)de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 23 Nisan 2009; 12:27:49 >
  • BENCE BRC
  • Sayın faruk sevgili;
    bıkmadan, usanmadan sadece bu konu değil, diğer konularda da cevap verdiğiniz, bizlere bu tecrübe ve bilgilerinizi aktardığınız için çok teşekkür ederim.
    biliyorumki, tecrübe ve bilginize istinaden Türkiyede farklı birçok bölgeden kişiler size bu işlemi yaptırmak için geliyordur. lakin sizler gibi işinin ehli usta bulmak çok zor. kimsede bu birikimlerini bir çırpıda heba etmek istemiyor ve bu gibi forumlarda saçma sapan sorular sorabiliyor.
    izmir'de yaşıyorum, ve izmirde BRCotogaz servisne uğradım, bu araca(yeni nesil Grand vitara) LPG taktınızmı diye sordum.ancak takmadıklarını belirttiler. Tabi ister istemez tedirgin olduğumuz için taktırmadım. İzmirde bu işlemi yaptırabilceğimiz bir yer varmı?,sorduğum yere mi taktırayım(tabi halen tedirginliğim devam ediyor),başka öneriniz olurmu?
    teşekkürler
  • PM den soru yöneltmiştim
    Sorumu yanıtlamadınız. :)

quote:

Sayın faruk sevgili;
    bıkmadan, usanmadan sadece bu konu değil, diğer konularda da cevap verdiğiniz, bizlere bu tecrübe ve bilgilerinizi aktardığınız için çok teşekkür ederim.
    biliyorumki, tecrübe ve bilginize istinaden Türkiyede farklı birçok bölgeden kişiler size bu işlemi yaptırmak için geliyordur. lakin sizler gibi işinin ehli usta bulmak çok zor. kimsede bu birikimlerini bir çırpıda heba etmek istemiyor ve bu gibi forumlarda saçma sapan sorular sorabiliyor.
    izmir'de yaşıyorum, ve izmirde BRCotogaz servisne uğradım, bu araca(yeni nesil Grand vitara) LPG taktınızmı diye sordum.ancak takmadıklarını belirttiler. Tabi ister istemez tedirgin olduğumuz için taktırmadım. İzmirde bu işlemi yaptırabilceğimiz bir yer varmı?,sorduğum yere mi taktırayım(tabi halen tedirginliğim devam ediyor),başka öneriniz olurmu?
    teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.