http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1553585 bu romu yükledim telefonu açarkan sony yazısından sonra xiaom,.com yazısı çıkıyo ve sürekli tekrar ediyor.Sony update servicele düzeltmeyi denedim telefon değiştirilmiş yazılıma sahip olduğundan yazılım guncellenmiyor uyarısı çıktı nasıl çözebilirim acil yardım edin.
romu yüklemeden önce cihaza ICS 587 ile biten sürmünü yükle daha sonra konuda verilen kernellerden istediğini yükle cwm den full sıfırlama yapıp romu yüklet cwm den çıkıp tekrar girip multilanguage paketini yükletip telefonu aç kurulumun esası bunlar detayı verdiğin linkte yazıyıor
romu yüklemekten vazgeçip orginale dönüceksen imzamdaki tüm xperia serisi root bootloader rom yazılım yazan konunun 5. mesajında bootloaderi kapatmak için dosya ve anlatım var anlatım ile bootloaderi kapatıp flashtooldan cihazına ait orjinal ftf romu yükletip cihazı açabilirsin
bootloader açıkken veya cihaz rootlu iken sonynin programları ile güncelleme alamazsınız bunu tüm konularımda yazıyorum konulardaki uyarıları okumuyorsunuz....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme