arkadaşlar yaşlı savaşcı dede çarı aştım stant pointleri neye vermem lazım sölemeniz mümkünmü mızrakmı kullanmam lazım yok sa baltamı hangisi iyi toplu kesmek istiyorum daha cabuk level atlamak için bide yaşlı savaşcı dedeye en uygun meslek hangisi söylermisiniz lütfenn
Balta-Warrior full str
Warior Balta int ağırlıklı git bence
arkadaşım sağın solundediklerine bakma senın burada yapman gereken iş aldığın silahın lvl lıne göre str ve int leri orantılı olarak dağıtmak saten eline violet aldığında "yanı 55 lvl de" full int gideceksin beni dikkate al saygıalr ...
55 lvldan bir önceki baltayı kullanabilecek kadar str ver 25-30 dex geri kalanı int
43 lvl silahi kadar str dex verme full int git warior jobun olsun 2. meslek musa 70+ 80+ da str yetmesse istege gore arttirirsin kolay gelsin
oyunda cok hizli level atlayim cok gunlı vuraaayim dersen kulanacagin silah nekadar istiyorsa ver geri kalani herzaman inte verecek vurus gucu intir unutma nekadar cok int okadar hasar cok vurur ama bir kotu yani var defansin az olur cabuk yatarsin onuda defans basili elbiseyle kapatirsan mukemel oluyor silaha gelince sopa kulanma balta kulan balta cucku guc istiyor kuvetli vurursun simdiden kolay gele
Kardeş Ben 97 LVL Dedeyim Bak Sana Şöle Söliim lvl 55 te Statların STR Maximum 160 Olucak Dexin Max 40 Gerisi FULL int Olucak Ozmn PVP de Dağıtırsın Ortalığı Bide BU Stat Sistemiyle Daha Rahat Kasarsın Herhangi Bi Sorunun Olursa MSN: handsome_birant@hotmail.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme