fawkes0, arkadaşım nasiıl bir şey istiyorsunuz? Kızaklı, bar tipi nasıl özelikte istediğinizi belirtirseniz daha sağlıklı cevaplar verebiliriz. Hade kolay gelsin.
dokunmatik istiyorum wifi olsun güzel ses versin ve en önemlisi görüntüsü güzel olsun
Samsung Android i7500 LG GW620
nokia x6
x6 bulabilrmiyim 750 tl ye
fawkes01, arkadaşım tavsiyem Nokia N8'i bekleyin Hade kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: fawkes01
x6 bulabilrmiyim 750 tl ye
750 değilde şu anda 840 tl bimekste
kardeşim N8 1500 lira filan olacak... eğer fiyat aralığın bu ise N8'i bekleme... x6'yı araştır biraz pek bilgim yok ama bulabilirsin belki... Nokia Shoplarda x6 900 lira civarında
fawkes01, arkadaşım 700-750 Tl cıvarı için beklemeniz gerekebilir. Çünkü Nokia X6'nın 2 çeşidi var: 16GB-32 GB.
16GB olan fiyat aralığı Kvklı: 850-900TL dir. Bu cihazın sıfır kayıtlısını: 700-750 TL'ye bulabilirsiniz.
joker_mete, arkadaşım valla Türkiye'de o fiyatta olabilir; ama yurt dışında 470 euro: 910-940 TL'den satışa sunulacağı hedefleniyor. Tabiki Türkiye'de vergilerle beraber bir ihtimal 1200Tl civarında olur.
peki x6 sizce o fiyata değer mi ne bileyim şekli veya özellikleri o fiyat eder mi?
fawkes01, arkadaşım valla özeliklerine ve özeliklerinin işleyişinin nasılolduğunu açıkçası ayrıntılı bir inceleme yapmadığım bir şey diyemem.
Bu nasıl başlık. Biraz daha açıklayıcı bi başlık yazsan. Ben de i7500 öneririm. Fiyatı çok uygun.
baktım dedğine güzel telefon ama bana böle daha sade bişey lazım görünüme çok önem veririm de:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme