Şimdi Ara

acillll

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşar 700- 750 tlye telefon önerisi

• önerisi olan yok mu arkadaşlar
  • fawkes0, arkadaşım nasiıl bir şey istiyorsunuz? Kızaklı, bar tipi nasıl özelikte istediğinizi belirtirseniz daha sağlıklı cevaplar verebiliriz. Hade kolay gelsin.
  • dokunmatik istiyorum wifi olsun güzel ses versin ve en önemlisi görüntüsü güzel olsun
  • Samsung Android i7500
    LG GW620
  • nokia x6
  • x6 bulabilrmiyim 750 tl ye
  • fawkes01, arkadaşım tavsiyem Nokia N8'i bekleyin Hade kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fawkes01

x6 bulabilrmiyim 750 tl ye

750 değilde şu anda 840 tl bimekste
  • kardeşim N8 1500 lira filan olacak... eğer fiyat aralığın bu ise N8'i bekleme... x6'yı araştır biraz pek bilgim yok ama bulabilirsin belki... Nokia Shoplarda x6 900 lira civarında
  • fawkes01, arkadaşım 700-750 Tl cıvarı için beklemeniz gerekebilir. Çünkü Nokia X6'nın 2 çeşidi var: 16GB-32 GB.

16GB olan fiyat aralığı Kvklı: 850-900TL dir. Bu cihazın sıfır kayıtlısını: 700-750 TL'ye bulabilirsiniz.
  • joker_mete, arkadaşım valla Türkiye'de o fiyatta olabilir; ama yurt dışında 470 euro: 910-940 TL'den satışa sunulacağı hedefleniyor. Tabiki Türkiye'de vergilerle beraber bir ihtimal 1200Tl civarında olur.
  • peki x6 sizce o fiyata değer mi ne bileyim şekli veya özellikleri o fiyat eder mi?
  • fawkes01, arkadaşım valla özeliklerine ve özeliklerinin işleyişinin nasılolduğunu açıkçası ayrıntılı bir inceleme yapmadığım bir şey diyemem.
  • Bu nasıl başlık. Biraz daha açıklayıcı bi başlık yazsan.
    Ben de i7500 öneririm. Fiyatı çok uygun.
  • baktım dedğine güzel telefon ama bana böle daha sade bişey lazım görünüme çok önem veririm de:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.