Şimdi Ara

ACİLLLL LG PA70G Led Projeksiyon mu Lcd tv mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle umarım yanlış yere konu açmıyorumdur.Başlıkta yazdığım gibi ikisi arasında kaldım 32'' 40'' bir lcd tv mi yoksa LG PA70G Led Projeksiyonmu? Bu projeksiyonu uzun süre kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim.Bir tanıdığım abiye sordum kesinlikle led projeksiyon tavsiye etmiyor.Piksellerin belli olabileceğini söylüyor.Ben oyun ve film izleyeceğim DLP projeksiyonlardan alırsam 4-5 aya lamba ömrü biter ve yenisi 400-600 arası.Onun yerine lcd 32'' ve oyun kasası yaptırmayı düşünüyorum.Ama görüntü büyüklüğü açısındanda aklım led projeksiyona gidiyor.Lütfen bana bi akıl verin.Özellikle LG PA70G Led Projeksiyonu uzun süredir kullananlar yorumunuzu bekliyorum.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugcez -- 23 Kasım 2013; 3:59:07 >

• biride cevap yazsın artık:( burdan gelen yorumlara güvenerek almayı düşünüyordum:/ yarına kaadr karar verip alacağım artık
  • gerek kalmadı çok kötu yorumlar okudum teknoseyırde alan bin pişman.iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugcez

Öncelikle umarım yanlış yere konu açmıyorumdur.Başlıkta yazdığım gibi ikisi arasında kaldım 32'' 40'' bir lcd tv mi yoksa LG PA70G Led Projeksiyonmu? Bu projeksiyonu uzun süre kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim.Bir tanıdığım abiye sordum kesinlikle led projeksiyon tavsiye etmiyor.Piksellerin belli olabileceğini söylüyor.Ben oyun ve film izleyeceğim DLP projeksiyonlardan alırsam 4-5 aya lamba ömrü biter ve yenisi 400-600 arası.Onun yerine lcd 32'' ve oyun kasası yaptırmayı düşünüyorum.Ama görüntü büyüklüğü açısındanda aklım led projeksiyona gidiyor.Lütfen bana bi akıl verin.Özellikle LG PA70G Led Projeksiyonu uzun süredir kullananlar yorumunuzu bekliyorum.Teşekkürler.

Tercihiniz nasıl oldu bilmiyorum ama ben lg pa70g yi tam bir yıldır kullanıyorum ve çok memnunum çözünürlük netlik parlaklık mükemmel gündüz perdeler çekiliyken bile görüntü net USB girişi 2 tb destekliyor ve açmadığı format yok bence led tv aldıysanız bile meraklıysanız bu ürünü kaçırmayın sormak istediğiniz birşey olursa cevaplayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kenarlarda netlik odaklanma sorunu var diyorlar ona ne diceksiniz bende arada kaldım iki cihaz arasında biri buydu
  • LED tv ile Projeksiyon cihazının yeri ayrıdır.
  • Bende 6 aydir kullaniyorum. Oyun oynamam. Paso film izlerim. 720 ve 1080p arsivim var.
    Gunduz cokta iyi degil ama gece seyir keyfini tv ye degismem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.