Şimdi Ara

ACİLLLL PSN HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ESKİDEN PSN E GİRİYORDUM AMA RESTORE DEFAULT SETTİNGS YAPTIM. AMA ARTIK PSN E TIKLAYINCA
    A connection error has occurred (80410411) yazıyo acilllll yardım edinn online oynuyamıyorum.
    6.60 pro/b10

• cevap veren yokmuuuuuu

• ANLAŞILAN DONANIM HABERDE PSP DEN ADAM GİBİ ANLAYAN YOK

• Dostum aynı hatayı düne kadar bende alıyordum ve çözdüm bendeki 3004 modeli seninki bilmiyorum ama ben psp ye formart attım daha sonra rahatlıkla psne girdim ve daha sonra tekrar kırdım bunu da pro b adlı programla yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwasderf

Dostum aynı hatayı düne kadar bende alıyordum ve çözdüm bendeki 3004 modeli seninki bilmiyorum ama ben psp ye formart attım daha sonra rahatlıkla psne girdim ve daha sonra tekrar kırdım bunu da pro b adlı programla yaptım

Formatta attım ama hiçbisey olmadı psnlover felan hepsini denedim ama değişiklik yok. Zaten format olayı sadece memory sticke oluyo pspye format varmı bilmiyorum. Eğer varsa yardım ederseiz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufKaya07

quote:

Orijinalden alıntı: qwasderf

Dostum aynı hatayı düne kadar bende alıyordum ve çözdüm bendeki 3004 modeli seninki bilmiyorum ama ben psp ye formart attım daha sonra rahatlıkla psne girdim ve daha sonra tekrar kırdım bunu da pro b adlı programla yaptım

Formatta attım ama hiçbisey olmadı psnlover felan hepsini denedim ama değişiklik yok. Zaten format olayı sadece memory sticke oluyo pspye format varmı bilmiyorum. Eğer varsa yardım ederseiz sevinirim

Pardon format değilde psp yi tamamen kapatıp açınca psp orjinal hale geliyor daha sonra ayarlardan en soldan en üstteki ne gelin network update galiba onu yapın tekrar deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.