Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Acilllll!!!!!!!! İpad Mini wi-fi + 4g 16 gb Satın Al 25 Nisan 2014 16:50 1 1 Acilllll!!!!!!!! İpad Mini wi-fi + 4g 16 gb Arkadaşlar elimdeki ürünü nakite çevirmem gerekiyor biraz önce bayimden aldım bana 1040 tl ye mal oldu sıfır daha jelatini açılmamış üründür istanbul anadolu yakası elden teslim İpad Mini wifi-cellular 16gb white model MD543TU/ASistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün fiyat düştüü!!İhtiyaç Fazlası SSD Takaslı Mini Pc Acilllll!!!!!!!! İpad Mini wi-fi + 4g 16 gb 7 inch Tablet Takaslı Pc Parçaları Acillll Sıfır MSI GTX 560 SE
bu ne abi daha dun 800 tl ye 64gb 4g ipad mini satıldı GG da nasıl oluyor da 950 tl 16gb için isteyebiliyorsunuz anlamadım.