Şimdi Ara

ACİLLLLLL 2008 DSMART+KURULUM 470 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yanlış yere yazmışım özür dilerim. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mac3560 -- 7 Aralık 2009; 21:30:12 >
  • ikinci el düşünen varsa 2007 de aldığım cihaz satılıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutkececi

15 Ekim'den sonra ne olacakmış? d-smart kapanıp e-smart mı çıkacak?

harika yaaa

selamlar...
    benimde bir sorum olacak şimdi 2008 yılı D-SMART kullanıcısıyım farzedelimki benim cihazın garantisi yok ve bozuldu ve yapılamıyoda olur ya
    yeni bir cihaz almam gerekecek mecbur kalacam yani yeni üye olarak mı işlem görecem yani eski üye olduğum için izlediğim extra olan bütün kanallar kapatılıp yeni üye olarakmı işlem göreceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoreco -- 28 Aralık 2009; 16:32:36 >

• dsmart denen şeye yarım milyar vermek
  • Eğer LCD TV kullanıyorsanız Digiturk+ kiralayın yada bulunduğunuz yerde varsa Teledünya'ya abone olun, bu saatten sonra SD cihaza o kadar para vermek mantıksız ayrıca yarın o kanalların sözleşmesi biter ve giderlerse yerlerine gelecek kanallar ücretli olur. Bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoreco

quote:

Orijinalden alıntı: mesutkececi

15 Ekim'den sonra ne olacakmış? d-smart kapanıp e-smart mı çıkacak?

harika yaaa

selamlar...
    benimde bir sorum olacak şimdi 2008 yılı D-SMART kullanıcısıyım farzedelimki benim cihazın garantisi yok ve bozuldu ve yapılamıyoda olur ya
    yeni bir cihaz almam gerekecek mecbur kalacam yani yeni üye olarak mı işlem görecem yani eski üye olduğum için izlediğim extra olan bütün kanallar kapatılıp yeni üye olarakmı işlem göreceğim?

Bu soruya cevap verecek yokmu ? daha önce cihazda beslame sorunu yaşadım ve benim gibi bir çok insan bu sorunu yaşamış. Daha önce aldığım normal uydu alıcısı 10 senedir sorunsuz çalışıyor. Her elektrik kesintisinde makina kafayı yiyiyor bozulcak diye korkuyorum, bozulduğunda yeni abone gibi her ay paramı ödeyecem ?

• cihaz bozulursa ne olacak diye müşteri hizmetlerini aradım.

Cihazınız bozulursa ister yeni cihaz alır, ister cihaz parası ödememek için aylık kampanyalardan faydalanırsınız dedi.

Peki yeni alırsam hangi kanalları seyrederim dedim;

2010 model cihaz olacağından ilk yıl 12 kanalı açık olarak seyredersiniz sonra paralı oluyor dedi. Peki bu iş kartla alakalı değilmi cihaz farkedermi ? zaten modüllü üyelikte başlattınız dedim. O zaman kartınızı yeni cihaza tanıtırız şimdiki gibi seyredersiniz dedi.

Peki kart bozulursa ne yapacam dedim; beni bekletmeye aldı geri döndüğünde "yeni kart veririz, aboneliğinizde değişiklik olmadan tekrar devam edersiniz" dedi.

Dogan guruban güvenilmez ama hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.