NoteBook um arıza yaptı ve servise götürdüm (Fujitsu-Siemens amilo m 1425 1.7) 2 gün sonra telefon açıp tüm notebookların çalındığını söylediler. Şu anda amilo m 1425 ler 1.8 işlemciye sahip ben de bu hızı istiyorum bana yeni bir notebook verirken 1.7 den 1.8 e geçmem için ne kadarlık bir fiyat farkı isteyebilirler??(Normalde birebir konfigürasyonda bir notebook alacağım) Şimdiden sağolun
Hiç fiyat farkı vermemen lazım. Senin sorunun degil işlemci hızının değişmiş olması. Sonuçta onlar da parayı ceplerinden vermeyecek zaten. Muhtemelen sigorta şirketleri ödeyecektir.
Yani şu anda piyasada var olan 1.8, 1024 ram ve 80 GB olan bir amilo m 1425 i rahatlıkla talep edebilirmiyim? Böyle bir hakkım var mı?
sana aynı özellikteki laptopu vermek zorundalar, üstelik ne güzel yepyeni bir laptop alacaksın, ne mutlu sana
quote:
Orjinalden alıntı: bluebest
sana aynı özellikteki laptopu vermek zorundalar, üstelik ne güzel yepyeni bir laptop alacaksın, ne mutlu sana
Güzel bir durum gibi gözüküyor ama ya içindeki bilgileri yedeklemediyse arkadaş? Kötü bir durum olur, umarım yedek almışsındır servise vermeden önce...
kesinlikle tek kuruş talep edemezler....!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme