Şimdi Ara

Açılmayan Bilgisayara Windows 8 Yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce benzer tarzda bir konu açtım. Windows 7 bilgisayarımın "Hoş Geldiniz" yazısının çıkmadığını ve masaüstü yerine sadece mouse imlecinin göründüğünü söylemiştim ve Windows 8'e geçeceğimi söylemiştim. Şimdi bu tam olarak açılmaya bilgisayara ben nasıl kurulum yapacağım biri beni aydınlatabilir mi? Nasıl bir şey alayım ki kurayım şunu?

• güncelleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

Daha önce benzer tarzda bir konu açtım. Windows 7 bilgisayarımın "Hoş Geldiniz" yazısının çıkmadığını ve masaüstü yerine sadece mouse imlecinin göründüğünü söylemiştim ve Windows 8'e geçeceğimi söylemiştim. Şimdi bu tam olarak açılmaya bilgisayara ben nasıl kurulum yapacağım biri beni aydınlatabilir mi? Nasıl bir şey alayım ki kurayım şunu?

Eğer bilgisayar Windows arızasından açılmıyorsa format atacaksın yada başlangıç onarma deneyeceksin. Bilgisayarın Hard diskini C ve D siye ayırıp kaybolmasını istemediğin dosyaları D sürücüsü içine atmadıysan tavsiyem önce başlangıç onarmayı dene.Windows hasar gördüğü için bilgisayar açılmıyorsa başlangıç onarmadan sonra gayet düzgün açılır ve çalışır.

Arıza yazılım ile alakalı değilse hard disk arızası gibi yada anakartta bir arıza gibi bunu gidermeden ne yapsan fayda etmez.önce arıza teşhisini koyman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKTeknisyen

quote:

Daha önce benzer tarzda bir konu açtım. Windows 7 bilgisayarımın "Hoş Geldiniz" yazısının çıkmadığını ve masaüstü yerine sadece mouse imlecinin göründüğünü söylemiştim ve Windows 8'e geçeceğimi söylemiştim. Şimdi bu tam olarak açılmaya bilgisayara ben nasıl kurulum yapacağım biri beni aydınlatabilir mi? Nasıl bir şey alayım ki kurayım şunu?

Eğer bilgisayar Windows arızasından açılmıyorsa format atacaksın yada başlangıç onarma deneyeceksin. Bilgisayarın Hard diskini C ve D siye ayırıp kaybolmasını istemediğin dosyaları D sürücüsü içine atmadıysan tavsiyem önce başlangıç onarmayı dene.Windows hasar gördüğü için bilgisayar açılmıyorsa başlangıç onarmadan sonra gayet düzgün açılır ve çalışır.

Arıza yazılım ile alakalı değilse hard disk arızası gibi yada anakartta bir arıza gibi bunu gidermeden ne yapsan fayda etmez.önce arıza teşhisini koyman lazım.

Teşekkür ederim. Format veya Başlangıç Onarma için Windows 7'nin CD/DVD'sini almam gerekiyor mu? Gerekiyorsa nereden temin edebilirim? İlk defa böyle bir problemle karşılaştığım için bir bilgim yok bu konularla ilgili.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AKTeknisyen

quote:

Teşekkür ederim. Format veya Başlangıç Onarma için Windows 7'nin CD/DVD'sini almam gerekiyor mu? Gerekiyorsa nereden temin edebilirim? İlk defa böyle bir problemle karşılaştığım için bir bilgim yok bu konularla ilgili.

Evet.Bunun için kullandığın Windows sürümüne uygun bir Windows CD'si veya format için hazırlanmış bir USB bellek lazım.

• https://m.donanimhaber.com/haberler/Windows-7-ve-81in-resmi-iSOlari-hala-indirilebiliyor.htm

İsoyu Windows 7 li bir bilgisayarda sağ tıklayıp disk yansıması yazıcı ile dvd ye yazdırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

https://m.donanimhaber.com/haberler/Windows-7-ve-81in-resmi-iSOlari-hala-indirilebiliyor.htm

İsoyu Windows 7 li bir bilgisayarda sağ tıklayıp disk yansıması yazıcı ile dvd ye yazdırın.

eyvallah hocam, bunları usb belleğe atarsam masaüstü ekranı ile uğraşmadan kurabilir miyim peki?
  • Usb belleğe atmak için rufus ya da benzeri bir program lazım. Direkt isoyu Flash belleğe atmakla olmaz. Ama dvd için programa gerek yok, direkt sağ tıklayıp disk yansımasını yaz seçeneği ile yazdırmak yetiyor.

Bilgisayarın biosunda secure boot ayarı diasble ise sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 23 Haziran 2016; 8:42:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.