Şimdi Ara

Açılmayan hava yastığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Davayı avrupada da açarsanız sizin lehinize çok şey kazanırsınız,Hava yastığı açılmalıydı/bu arada araç servis bakımlımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın geçmişinde bu sorunla ilgili bir arızası olup olmadığını araştırmak gerek. Aktif gergili emniyet kemeri kaza anında sizi sıkar, direksiyona kafanızı vurmanız çok ilginç. Aktif gergide çalışmamış o zaman. İlk sahibi olsanız o zaman ne olduğunu bittiğini bilir dava açarsınız ama ilk sahibi neler yaşadı bilemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

geçmiş olsun. Zamanında kia sportage i olan bir tanıdığım araç takla atmasına karşın 9 hava yastığından hiç bir açılmamıştı. Firmaya bayiye distribütöre dava açtı. Hiç bir şey alamadı. Zaten kendisi engelli oldu. Sadece sigortadan para oldu.

Hocam adam engelli olmus neden kazanamadi davayi ? Detaylari biliyorsaniz aciklar misiniz ? Merak ettim.

Aşırı süratten olmuş sanırım. Bel altı felç kaldı. Sağ omuzundan aşağısı kısmi felç. Dava 3 sene kadar sürdü. Çok detayları bilmiyorum ama sadece sigortadan para almış.
  • Hava yastigina gelene kadar emniyet kemeri islevini yapmamis, dava acacaksaniz oradan acin bence. Kemerin izinin gogsunuze mor olarak cikmasi lazimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaseye direkt darbe gelmeyince açılmıyor hava yastıkları, daha çok kemerler görevini yapmamış gibi
  • Mitsubishi lancer de benzer konu görmüştüm. 2 yıl oldu galiba dava açmıştı biri. Faceden sakın mitsubishi alma diye grup kurmuştu hatta onunla bir irtibat kurun

Link

https://m.facebook.com/home.php?notif_t=feed_comment_reply&soft=notifications#!/profile.php?id=100006829751378

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 25 Ocak 2016; 17:15:55 >
  • bence peşini bırakmayın araba pert olmuş bunda açılmayacaksa nerede açılacak.
  • Citroën airbag konusunda hassas bir markadır. Sırf bu sebeple yıllarca sabit gobekli direksiyon kullandılar. Hatta cactus için yolcu airbagini yukarıda güneşli tarafında hizalandirdilar.

Bence emniyet kemerinde bir sorun oldu. Sizi kafa carpacak kadar salmaz. Diğer olasılık ne yazık ki önceki sahibi kaza yaptıve airbagsiz ttopladılar.

Ben corsa ile pertlik kaza yapmıştım. Sakarya Opel bayii aracı benden satın aldı ve airbagsiz tamir edip SATTI. Alıcı sözde biliyormuş. Kulahima anlat.

• Onden vurmussunuz araci o anda one dogru bi ivmelenme olur siz nasil sol taraftaki cama vurdunuz yinede gecmis olsun

• sonuc cikmasini beklemeden avrupa insan haklari mahkemesinde de hakkinizi aramalisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın 2. sahibiymişsiniz.Sizden önceki sahibinde hava yastıkları ile ilgili bir sorun olmuş olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 25 Ocak 2016; 21:02:03 >
  • sağ taraftan kafa kafaya girmişsiniz gibi duruyor. kazanın nasıl olduğunu ayrıntılı olarak anlatır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archerman11 -- 26 Ocak 2016; 10:48:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.