Şimdi Ara

AÇILMAYAN İPHONE 4 LÜTFEN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bigoo

quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

güncell

Bu tür sürüm düşürmelerinden kaynakli bir sorun ise ilgili konuya yazmak lazim kimse dusurmesin, hatta konuyu kapatmak lazim. Benim de iphone 4 üm buna benzer duruma düştü yedek parca niyetiyle sattim surekli restart atiyordu 500 liraya gitti. Tavsiyem telefonun dfu mode a kendi geciyorsa bir kac farkli bilgisayarda denemeniz.

şimdi başka bilgisayarda denemeye gidiyorum

bir de ipsw dosyasi tam inmis mi onu kontrol et dostum yarim indirmelerde de belki bu tut sorunlarla karsilasilabilir.

shsh kaydım olanları eski itunnes ile geri yükleme yapıyordum. onlarlada denedim 3 ayrı pc 3 ayrı kabloyla hepsinde aynı hatayı aldım

Yakinsan apple store a bir gotur. garantisi yoksa bile para ile tamir ederler. En azindan arizasini tespit ederler.

onlarda tam olarak bilmiyor ki, anakart değişmesi lazım diyorlar direk, redsn0w ifaith felan adamlar ilk defa duyuyorlar..

Valla bilemedim ki dostum gecmis olsun. Yakin olsam beraber kurcalardik ama ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

güncell

Bu tür sürüm düşürmelerinden kaynakli bir sorun ise ilgili konuya yazmak lazim kimse dusurmesin, hatta konuyu kapatmak lazim. Benim de iphone 4 üm buna benzer duruma düştü yedek parca niyetiyle sattim surekli restart atiyordu 500 liraya gitti. Tavsiyem telefonun dfu mode a kendi geciyorsa bir kac farkli bilgisayarda denemeniz.

şimdi başka bilgisayarda denemeye gidiyorum

bir de ipsw dosyasi tam inmis mi onu kontrol et dostum yarim indirmelerde de belki bu tut sorunlarla karsilasilabilir.

shsh kaydım olanları eski itunnes ile geri yükleme yapıyordum. onlarlada denedim 3 ayrı pc 3 ayrı kabloyla hepsinde aynı hatayı aldım

Yakinsan apple store a bir gotur. garantisi yoksa bile para ile tamir ederler. En azindan arizasini tespit ederler.

onlarda tam olarak bilmiyor ki, anakart değişmesi lazım diyorlar direk, redsn0w ifaith felan adamlar ilk defa duyuyorlar..

Valla bilemedim ki dostum gecmis olsun. Yakin olsam beraber kurcalardik ama ...

telefonum DFU modundan çıkmıyor, tam çıkıcağı zaman yazılımı yükliceği zaman tekrardan DFU moduna sokuyor kendisini, nedir bunun çözümü anlamadım

• sorun donanımsalmış arkadaşlar hallettik, herkeze teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.