Şimdi Ara

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
4
Favori
74.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Orijinalden alıntı: palakash

quote:

quote:

quote:

Hasta mısın? Alkollü müsün?

yamahanın bookshelfleri işe yaramaz dostum
    epos epic 2 yi öneririm
    HAAAAA bişi mi dedin ! alkol kullanmıyorum hastalık ise hepimiz için geçerli bir durum

Cücük kadar degil o bookshelfler.Dinlemeni tavsiye ederim.Sonucta bu isler paraya bakar ne kadar para yatirirsan o kadar kalite alirsin.Eposlari da dinledim gayet iyiler.Kismetse ilerde tercih ederim.Bu arada alakaya maydanoz bu laflarından sonra senle tartismanın anlamsız oldugun anladim.Allah şifa versin.

takılıyoruz be kardeş mutlaka ses beyenisi subjektif bir olaydır ki bana göre yamaha lar "cartt kabakağat" bana göre
    küçüğükene yamahalara bayılırdım şimdilerde pek hoşlaşmıyorum saygılar.

Sonunda bir hoşgörüye geldik be, ne kadar ekmek o kadar köfte paraya kıysan neleri var da iste olmuyor öyle hadi diyince :D üniversite bitsin bir iste o zaman neler yapacam heheyt :)

haklısın kardeşim
    benim okuduğum yıllarda cep telefonum bile yoktu siz gene şanslısınız.
    şimdilerde eskiden kalan ezikliğimi giderme çabasındayım şaka tabi.
    benim sistem maceram 95 te başladı pioneer 2099 hoparlör pioneer teyp o zamanlar öleydi işte malzeme bulmak zordu
    şimdi şükür aradığını buluyorsun kullanıyorsun felan feşmekan
    ALLAH sağlık sihat afiyer versin bunlar olduktan sonra dandik sistemden dinlediğin müzikte haz verebilir. çokmu poliana cı oldu bilmem ama bence öle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

epos epic 2 yi öneririm
    HAAAAA bişi mi dedin ! alkol kullanmıyorum hastalık ise hepimiz için geçerli bir durum

Cücük kadar degil o bookshelfler.Dinlemeni tavsiye ederim.Sonucta bu isler paraya bakar ne kadar para yatirirsan o kadar kalite alirsin.Eposlari da dinledim gayet iyiler.Kismetse ilerde tercih ederim.Bu arada alakaya maydanoz bu laflarından sonra senle tartismanın anlamsız oldugun anladim.Allah şifa versin.

takılıyoruz be kardeş mutlaka ses beyenisi subjektif bir olaydır ki bana göre yamaha lar "cartt kabakağat" bana göre

Sonunda bir hoşgörüye geldik be, ne kadar ekmek o kadar köfte paraya kıysan neleri var da iste olmuyor öyle hadi diyince :D üniversite bitsin bir iste o zaman neler yapacam heheyt :)

haklısın kardeşim
    benim sistem maceram 95 te başladı pioneer 2099 hoparlör pioneer teyp o zamanlar öleydi işte malzeme bulmak zordu
    ALLAH sağlık sihat afiyer versin bunlar olduktan sonra dandik sistemden dinlediğin müzikte haz verebilir. çokmu poliana cı oldu bilmem ama bence öle.

Ya şimdi insanlara tuhaf geliyor böyle bizim zamanımızda şu yoktu lafı ama şu da var;insanlar farklı eğlenceler,hobiler ediniyordu.Bunlar yokken de bir dünya vardı sonuçta.
    Kesinlikle son dediğine katılıyorum.Eskiden sık sık kullandığım kulaklıklar,hoparlörler,cd çalarlar artık o kadar yavan o kadar boş geliyor ki..İnsan iyisini tattığı zaman artık çekemez oluyor o "idareten" sistemleri.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

epos epic 2 yi öneririm

haklısın kardeşim

Ya şimdi insanlara tuhaf geliyor böyle bizim zamanımızda şu yoktu lafı ama şu da var;insanlar farklı eğlenceler,hobiler ediniyordu.Bunlar yokken de bir dünya vardı sonuçta.
    Kesinlikle son dediğine katılıyorum.Eskiden sık sık kullandığım kulaklıklar,hoparlörler,cd çalarlar artık o kadar yavan o kadar boş geliyor ki..İnsan iyisini tattığı zaman artık çekemez oluyor o "idareten" sistemleri.

dijital olayıda işin havasını bozdu gibi tamam büyük nimet nerden dinlicem tord gustavson un trio sunu mümkünmü
    benim flac arşivim baya kabarık mesela oradan dinleti yapıyorum ya kolay yoldan elde ettiğimiz için kıymetsiz bir havası oluyor
    dosyaya gir tıkla çalsın böle olmamalı beee

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

epos epic 2 yi öneririm

haklısın kardeşim

dijital olayıda işin havasını bozdu gibi tamam büyük nimet nerden dinlicem tord gustavson un trio sunu mümkünmü
    benim flac arşivim baya kabarık mesela oradan dinleti yapıyorum ya kolay yoldan elde ettiğimiz için kıymetsiz bir havası oluyor

Öyle tabi ya, orjinal albüm alırken bile tereddüt etmeye başladım artık.İnternetim sınırsız, aynı albümü flac olarak indirip convert edip cdye de basabilirim diyor bir tarafım.Ama sonra vazgeçiyorum.Çünkü sanatçılar gerçekten bir daha albüm çıkaramayabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

epos epic 2 yi öneririm

haklısın kardeşim

Öyle tabi ya, orjinal albüm alırken bile tereddüt etmeye başladım artık.İnternetim sınırsız, aynı albümü flac olarak indirip convert edip cdye de basabilirim diyor bir tarafım.Ama sonra vazgeçiyorum.Çünkü sanatçılar gerçekten bir daha albüm çıkaramayabilir.

valla vicdanımla başbaşa kaldığım zamanlarda " elimde olsada albüm alsam" diyorum ama türkiye piyasası söz konusu olunca mecbur kaldığınız zamalar oluyor ister istemez indiregandi yapıyorsun.
    bu arada cümleten hayırlı kandiller.

• gecenin bu saatinde anlayamadım sistemi almayı düşünüyorum bl müzikten fakat bu takıldı gözüme ne demek istiyor??? :)

http://www.oopskupon.com/tum-turkiye/gercege-yakin-sesler-icin-aego-m-29-indirimli-207.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: smilodon22__

gecenin bu saatinde anlayamadım sistemi almayı düşünüyorum bl müzikten fakat bu takıldı gözüme ne demek istiyor??? :)

http://www.oopskupon.com/tum-turkiye/gercege-yakin-sesler-icin-aego-m-29-indirimli-207.htm

İndirim yaptığını söylüyor bir nevi :) Ben Aego M'i uzunca süredir kullanıyorum. Sesi bir stereo set kadar güzel değil tabi ama yinede piyasadaki bir çok markadan çok daha kaliteli ses veriyor. Bas'ı patlamyor. Ufacık haparlörlerden beklenmedik sesler çıkması mucize gibi...

• arkadaşlar acoustic energy distiribütörlüğünüwww.akalınmuzik.com almıştır bilgilerinize.

Fiyatıda 339$+kdv
    yapı kredi+axes+word peşin fiyatına 12 taksit imkanı ile...

http://www.akalinmuzik.com/Aego-M-White,PR-5824.html
    http://www.akalinmuzik.com/Aego-M-Black,PR-5823.html

• 1.000.-TL düz yapsaydınız daha iyi olurdu ingilterede gördüm heryerde 100.-110 sterlin taş çatlasın 350.-TL ama bizde 2 katı tabi onlarda vergi de yok kdv de herşey alanın satanın cebine kalıyor..
  • Affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum.

Acoustic'in sitesinde Ageo M'in subwooferinin inebildiği frekans 50 hz olarak yazıyor.Böylesine başarılı görünen bir subwoofer için 50 hz az değilmi.S530D bile bass konusunda Z623'e göre daha geride kalmasına karşın 30 hz'ye kadar inebilen bir subwoofera sahip.Mid ve tiz performansıda oldukça iyi.Bu sistemin bass performansı nasıl kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • Merhaba, forumdaki öneriler ve araştırmalarım sonucu karar verip 3 ay önce Aego M aldım. Ses kartı olarak AUDIOTRAK Prodigy HD2 ADVANCE DE Sound Card 2-Channel sisteme ekledim. Fiyat performans olarak (2 cannel stereo için) piyasadaki en iyi hi-fi kategorisine girebilen ses kartı diyebilirim. Ses kartı üzerinde değiştireilebilir opamplar mevcut. Bu nedenle ses kartında kullanılan farklı opamp kullanıcıların deneyimlerini yabancı forumlardan izledim. Sonuç olarak AUDIOTRAK'ın son çıkardığı ve üst seviye ses kartında bulunan Muses820 opamlardan 3 adet getirtip ses kartına taktım. Yeni opampların etkisi müthiş oldu. İstediğim sıcak sesi yakaladım. Baslar, tizler, midler hepsi tam da olmasını istediğim gibi. En önemlisi sahne genişledi, enstrümanlar sesler ayrıntısıyla farkedilir oldu. Aego M için bu ses kartını ve opampları şiddetle tavsiye ederim. Ürünleri ebay üzerinden siparişle edindim. Ortalama 1 haftada geldiler.

• arkadaslar merhaba bugun acoustic energy aego m aldim ilk defa bu tarz bir cihaz kullanicam ve bu konuda cok yetersizim baglayamadim kullanan arkadaslar yardimci olabilirler mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum.

Acoustic'in sitesinde Ageo M'in subwooferinin inebildiği frekans 50 hz olarak yazıyor.Böylesine başarılı görünen bir subwoofer için 50 hz az değilmi.S530D bile bass konusunda Z623'e göre daha geride kalmasına karşın 30 hz'ye kadar inebilen bir subwoofera sahip.Mid ve tiz performansıda oldukça iyi.Bu sistemin bass performansı nasıl kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Buraya bu aleti yapanlara teşekkür babında yazmak için girmişken sizin sorununuzu gördüm. Durum şöyle ki ben 28 metrekalelik salonumda bas level 1 de kullanıyorum, yani en alt seviye 2 ve 3 de var ,bazen bir alt daha olabilir diyorum ama bu sefer de müzik gidecek, adamlar gerçekten ayarlamış.Özellikle filmlerde xvid mp1 video ve ses codeclerini kullanmaya başladım daha doygun geliyor bana. O subwoofer filmlerde yeri geldiğinde yüzde 45 volümde odanın tüm camlarını titredecek basıncı sağlıyor. Cihazı yapanlar bir seçim yapmış bence en alt frekansa girip uyduları yalnız mı bırakalım yoksa daha üst frekanslarla uydularla mı çalışsın diyip sesin tamamlanmasını sağlamışlardır. woofer in oval olması müzikalitesini arttırması bas atımı toparlanması daha hızlı olması için yapılmıştır. Ben tizli seven biri olarak tizler BANA GÖRE bir tık aşağıda ama bu bile avantaja dönüşüp baş ağrısı olmadan saatlerce dinleme imkanı buluyorsunuz. İstesem notebook tan winamp vlc gibi eq programalrını kullanabilirim ama gerek bile duymuyorum.Bu aleti bilmeyenler çok ciddi bir alet olduğunu diğer cihazlarla alakası olmadığını bilmeliler. Bu arada ürünü akalından aldım. volüm düğmesi ses yarıya geldikten sonra sağ ve sol hoparlörler eşit olarak çalışabilmekte idi. Evim taksime uzak ve işten güçten biraz geç götürebildim daha bir ay olmamıştı. Yaklaşık 10 dk laf anlatmak zorunda kaldım ama yenisiyle değiştirdiler. Cümle düşüklükleri için özür oruç un ilk günleri biraz başa vurma durumu Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykosta -- 10 Temmuz 2013; 18:51:38 >

• mykosta hocam ürün hakkındaki deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim.Cidden güzel bir ürün hele yurt dışındaki fiyatı muazzam.Türkiyeye kargo göndermiyormuş sanırsam hepsi

http://www.amazon.co.uk/Acoustic-Energy-AE26-06B-active-speaker/dp/B000MN96T6
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Rica ederim . Bende çok düşündüm ama kargo ya bayılma durumu gümrükte işkence edilmesi. Daha önce başka bir üründe yaşandı ve bitti saygısızca :) hatta bir hostes akraba falan söyleyeyim dedim kıza o koliyi taşıtmak ta olmaz .... aldık buradan malesef... bu yurt dışı fiyat durumu hep var bose modern i bose merkeze şikayet bile ettim zamanında. Bose den türkçe mesaj geldi şok oldum :) hatta hayırlı bayramlar dileyerek bitirmişti mesajı arkadaş :) ama distribütör politikası diyip geçiştiriyorlar. Tüketici kendi başına yani..ö
  • öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum tüm üyelere...
    uzun zaman önce açmış olduğum forum sayfasının hala ziyaret edliyor oluşu beni mutlu ediyor. eskiden yapmış olduğum araştırmaların insanlara faydalı olduğu görmek ayrı bir mutluluk.
    "AE" firması yurt dışında üst seviye hoparlör üreten firmalar arasında ve bir çok firmanın yapmadığını yaparak 2+1 üreterek üst segmentlerde kullanıcılarına vermiş olduğu memnuniyeti bu alanda da sağlamış durumda. 100-100,000 tl aralığında bir çok sistem dinledim size söyleyebileceğim tek söz "elinizde ki kolonların kıymetini bilin".
    palakash kardeşinize güvenin pc üzerinden dinleti yapılabilecek en iyilerden biri kimilerine göre en iyisi.
  • Arkadaşlar yanlış yere yaziyorsam kusuruma bakmayin forumda yeniyim daha önceden creative inspire logitech x540 turu sistemler kullandm şimdi biraz daha çita yi yükseltmek istyrm neredeyse bütün sayfalari okudum aego m ile alakali içim gidiyor almak için ama bass i zayif olur diye cekincelerim var buda beni creative t3 e yönlendiriyor sizce creative i tercih etsem ses kalitesi acisindan çok mu şey kaybetmiş olurum yorumlar iniz için şimdiden TSK ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkgate1

Merhaba, forumdaki öneriler ve araştırmalarım sonucu karar verip 3 ay önce Aego M aldım. Ses kartı olarak AUDIOTRAK Prodigy HD2 ADVANCE DE Sound Card 2-Channel sisteme ekledim. Fiyat performans olarak (2 cannel stereo için) piyasadaki en iyi hi-fi kategorisine girebilen ses kartı diyebilirim. Ses kartı üzerinde değiştireilebilir opamplar mevcut. Bu nedenle ses kartında kullanılan farklı opamp kullanıcıların deneyimlerini yabancı forumlardan izledim. Sonuç olarak AUDIOTRAK'ın son çıkardığı ve üst seviye ses kartında bulunan Muses820 opamlardan 3 adet getirtip ses kartına taktım. Yeni opampların etkisi müthiş oldu. İstediğim sıcak sesi yakaladım. Baslar, tizler, midler hepsi tam da olmasını istediğim gibi. En önemlisi sahne genişledi, enstrümanlar sesler ayrıntısıyla farkedilir oldu. Aego M için bu ses kartını ve opampları şiddetle tavsiye ederim. Ürünleri ebay üzerinden siparişle edindim. Ortalama 1 haftada geldiler.

ev partisi için DDJ WeGo ile nasıl olur sizce arkadaşlar Aego M ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gagazej

Arkadaşlar yanlış yere yaziyorsam kusuruma bakmayin forumda yeniyim daha önceden creative inspire logitech x540 turu sistemler kullandm şimdi biraz daha çita yi yükseltmek istyrm neredeyse bütün sayfalari okudum aego m ile alakali içim gidiyor almak için ama bass i zayif olur diye cekincelerim var buda beni creative t3 e yönlendiriyor sizce creative i tercih etsem ses kalitesi acisindan çok mu şey kaybetmiş olurum yorumlar iniz için şimdiden TSK ederim

müzikten beklentiler aslında birazda dinleti yaptığımız hoparlörden edindiğimiz kulak alışkanlığına bağlıdır.
    bence mühim olan doğru sesi alabilmektir. bunun için kaynak (cd****.flac çalar) ve höparlör çok önemlidir.
    istediğimiz sesi üretecek olan ana unsurlardır...
    T3 e gelecek olursak eski k.b. gigawork ların yanından geçmiyor ne yazık ki tiz bas yoğunluklu müzikten bi hayli yoksun kolonlar.
    benim tavsiyem açık ara farkla aego m olaraktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gagazej

Arkadaşlar yanlış yere yaziyorsam kusuruma bakmayin forumda yeniyim daha önceden creative inspire logitech x540 turu sistemler kullandm şimdi biraz daha çita yi yükseltmek istyrm neredeyse bütün sayfalari okudum aego m ile alakali içim gidiyor almak için ama bass i zayif olur diye cekincelerim var buda beni creative t3 e yönlendiriyor sizce creative i tercih etsem ses kalitesi acisindan çok mu şey kaybetmiş olurum yorumlar iniz için şimdiden TSK ederim

müzikten beklentiler aslında birazda dinleti yaptığımız hoparlörden edindiğimiz kulak alışkanlığına bağlıdır.
    bence mühim olan doğru sesi alabilmektir. bunun için kaynak (cd****.flac çalar) ve höparlör çok önemlidir.
    istediğimiz sesi üretecek olan ana unsurlardır...
    T3 e gelecek olursak eski k.b. gigawork ların yanından geçmiyor ne yazık ki tiz bas yoğunluklu müzikten bi hayli yoksun kolonlar.
    benim tavsiyem açık ara farkla aego m olaraktır.

Benim sorum için de aynı şey mi geçerli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.