Şimdi Ara

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
4
Favori
74.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada elindeki kartı kullandım fena değildir asus 7 modeli var daha iyi olduğunu söyleyenler var kablo geliştirme yerine öncelik dac tan yana kullanılmalı ses kartı ne kadar iyi olursa o kadar iyi ses alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palakash P kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ilginize teşekkürler, Dac'ı yanılmıyorsam ses kartı ile birlikte kullanabilirim değil mi ?
  • musty_77_07 kullanıcısına yanıt
    Tabiki Pcden ayarlıyorsun öncelikli ses bileşeni olarak yada foobardan atama yaparsın oda olur. Yaptığım son araştırmalarda dac lara yönelmenin daha iyi sonuclar vereceği yönünde düşüdugun daci buradan paylasirsan el birliği ile iyi bir seçim yapabiliriz. Benim dikkatimi çeken urun musical fidelity dac v90 stereophile dan daclara bakmakta fayda var yada lap top için dragonfly 1.2 olabilir.

• palakash P kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben dacları araştırayım, ilginize teşekkürler.
  • musty_77_07 kullanıcısına yanıt
    Ne demek bak hoşuma gidenleri yaz buraya aldığın sonuclari paylaş :) senden önce bende alabilirim.

• Arkadaşlar ülkede sıfır aego m kaldı mı?
  • akalın müzik'te var gözüküyor ama bir arayıp sorun isterseniz.
  • Bristol show da Aego M'in yeni modeli görücüye çıkmış Aego 3 ismiyle Aego severlere duyurulur..
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Konunun hortlama zamanı geldi galiba...piyasada henüz bir testine rastlayamadım...gören bilen varsa paylaşsın lütfen.

• Bu arada ikinci el piyasasıda canlanır belki

• Dijital bağlantı seçeneği var. Birde aptx denilen daha kaliteli bir bluetooth bağlantısı sunuyor kullanıcılarına.

• Şu dönemde 2.el Acoustic Energy Aego M'e ne kadar verilir? Ederi nedir?
  • Sanırım 400'e gider.

• Aman yiğitler ne yaptınız siz böyle. Tesadüfen bu foruma denk gelmiştim, sürükleyici bir solukta okunan roman gibi bir güzel okudum ve kendimi Bose Companion 5 sahibi olarak bi anda kalkıp gidip Aego M alıp eve gelip kurarken buldum. Bu nasıl bir ses allah sizin cızırtınızı vermesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinchers

Aman yiğitler ne yaptınız siz böyle. Tesadüfen bu foruma denk gelmiştim, sürükleyici bir solukta okunan roman gibi bir güzel okudum ve kendimi Bose Companion 5 sahibi olarak bi anda kalkıp gidip Aego M alıp eve gelip kurarken buldum. Bu nasıl bir ses allah sizin cızırtınızı vermesin...

iyi bişey mi söylüyorsun,ürünü mü kötülüyorsun belli değil,en son ne zaman bişey anlattın..
  • Aego M 'in sıfırını bulmak kolay değil, ikinci elde de ederi ne kadardır bilemiyorum ama 400 'e her türlü satılacaktır.

Ben olurda uydulardan birine bir şey olur diye yedeğini bile aldım zamanında :)

Bence sesi çok iyi güzel bir ses kartı ile kullanırsanız ses farkını hissediyorsunuz.

Örneğin yeni pc de anakart üzerinde yuva olmadığı için creative x-fi music'i kullanamadım ve onboard'a takılı şu an.

Arada çok fark var.
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam doğru söylüyorsun, kurduğum cümle biraz anlatım açısından yetersiz olmuş :) Aego M'in sesini dinledikten sonraki heyecandan olsa gerek...
    Cihazı oldukça beğendim. Bose ile yollarımı ayırmama sebep oldu bu cihaz. İkisini aynı anda dinleme ve test etme şansım oldu. Aego M dinledikten sonra Bose companion 5'te sesteki boşluğu çok iyi anladım.
    Kaliteli müzik demek; yüksek ve alçak frekansların (bas ve tiz) gereğinden fazla parlatılıp, orta frakanslardan feragat etmek değilmiş onu anladım. Aego M'in çok dengeli bir sahnesi var. Bütün frekanslar gayet yerli yerinde. Oldukça beğendiğim bir sistem oldu bu. (kolay beğenmiyorum normalde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinchers

Pardon hocam doğru söylüyorsun, kurduğum cümle biraz anlatım açısından yetersiz olmuş :) Aego M'in sesini dinledikten sonraki heyecandan olsa gerek...
    Cihazı oldukça beğendim. Bose ile yollarımı ayırmama sebep oldu bu cihaz. İkisini aynı anda dinleme ve test etme şansım oldu. Aego M dinledikten sonra Bose companion 5'te sesteki boşluğu çok iyi anladım.
    Kaliteli müzik demek; yüksek ve alçak frekansların (bas ve tiz) gereğinden fazla parlatılıp, orta frakanslardan feragat etmek değilmiş onu anladım. Aego M'in çok dengeli bir sahnesi var. Bütün frekanslar gayet yerli yerinde. Oldukça beğendiğim bir sistem oldu bu. (kolay beğenmiyorum normalde)

Bose un çoğu ürünü şişirme fiyatlarla satılıyor. PC için hala iyi bir seçim yeni seriyi dinleme fırsatıni bulamadım, alanlara hayırlı olsun.

• Ikinci el satan varmi arkadaslar

• arkadaşlar TR de yeni aego 3 satan bir yer bulabilirsem mevcut kullanmakta oldugum aego m beyaz sistemimi satabilirim...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.