Burayı görmüştüm ama aradağım figürü burdada bulamadım Tam olarak male undead priest gibi birşey arıyorum
Blizzard Store a bir bak o zaman, shipping dolayısıyla pahalıya gelir ama tahminimce. Gerçi Over Game de de 120TL diyor bayağı pahalıymış.
Eskiden Maltepe'de oturuyodum MegaVizyon'dan Orc Shaman figürü almıştım 50 liraya. Fakat taşındıktan sonra nerde aradıysamda bulamadım WoW figürü. Palladium'da bi' ara Platin'de vardı fakat artık satmıyorlar.
Bir ara D&R de görmüştüm Lich King figürü.Bir göz at istersen.
figür dedigin 1 karışlık küçük helkelcikler dimi? bodrumda biryer vardı. wow karakterleri ,yıldızsavasları karakterleri vs figürleri vardı.
Aslında böyle ilginç dükkanlarnn olduğu yerler var. Çok iyi bir örnek olmasa da Kadıköy geliyor aklıma. + Kitap fuarında Laika ya da gerekli şeyler standında oluyordu figürler hep yani gerekli şeylere bir bak derim.
Kadıköyde Dreamer (yada dreamers) diye bi yer var gayet güzel bi yer bende zamanında pulp fictiondaki cüzdandan almıstım kendime ordan baya cesitli figürler vardı aradıgın seyi bulabilirsin bence orda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme