Şimdi Ara

Active Virus Shield antivirüs (ücretsiz Kaspersky)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu adrese giriyoruz, e-posta adresimizi kaydediyoruz, ücretsiz anti-virüs programını indiriyoruz.
    Seri numarası e-posta adresimize geliyor ve 1 yıllık kullanım hakkı tanıyor.

En büyük özelliği Kaspersky programının veritabanını kullanması ve ona çok benzemesi.

Çok deneme fırsatım olmadı ama deneyenler görüşlerini yazabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 6 Eylül 2006; 13:52:53 >

• nasılsa kaspersky i de beleşe getiriyoz biz
  • Kullanan varsa bilgi verebilirmi?
  • AOL Com da ve başka yerlerde verdi bazı arkadaşlar bu gibi programlar la beraber trojan da giriyor dediler ama bilemem beni kaspersky böyle değil ve memnunum.
  • İşin içinde AOL varsa pek güven vermiyor bana açıkçası. Bu haberi daha önce başka bir sitede görmüştüm, fakat güvenemediğim için foruma yazmamıştım. Daha önce yaşandığı gibi bir facia yaşatmaz inşallah AOL
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

nasılsa kaspersky i de beleşe getiriyoz biz

Di mi ama ?
    NE gerek var yan sanayi kaspere

Arkadaşım paylaşım için teşekkürler.Birazdan kurmayı deneyeceğim...
  • Kaspersky ile neredeyse tıpatıp aynı ama 512 mb bellekten aşağısı için tavsiye etmiyorum.
    İki gündür kullanıyorum kasperskyden farkı yok. İşyerinde kullanacaklar için olabilir ama ücretsiz antivirüsler de var tabi ki.

Gelelim Kaspersky'i "beleş" lisansı ile kullanan arkadaşlara, yani diyorsunuz ki Kaspersky sizin beleş kullandığınızdan haberdar değil, öyle mi?

Mikrosoft da kim kaçak yazılım kullanıyor farkında değil o zaman?

AOL için söylenenler, crack vs türü yollarla beleşleştirilmiş yazılımlar için de geçerli sanırım.

(:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cabal 2 Kaspersky trojan sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lost
    Gelelim Kaspersky'i "beleş" lisansı ile kullanan arkadaşlara, yani diyorsunuz ki Kaspersky sizin beleş kullandığınızdan haberdar değil, öyle mi?

Tabiki haberdardır.Fakat şuan için herhangi bir yaptırımlarını görmedim.Ve bilgisayarımdaki tüm yazılımlarımın da illegal olduğunu varsayarsak korsanın önüne geçmek için biraz daha kapsamlı çalışmaları lazım
  • kaspersky de işimizi görüyodu ama madem beleş
  • Arkadaşlar ben şimdi kuruyorum kaspersky'ı ama benden aktivasyon kodu istiyor nerden bulacagım hakkında yardımcı olursanız veya elinizde varsa yardımcı olursanız sevinirim..
  • google'den arat .

forumda crack, serial paylaşımı yasak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 7 Eylül 2006; 23:43:31 >
  • çok yardımcı oldun sağolasın.. Bak google hiç aklıma gelmemişti..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.