Şimdi Ara

Acun'dan Boş Kutu ile ilgili açıklama... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu arada ya kim günde 200 milyar 150 milyar verecek kadar zengin olur
  • madem yayın canlı değil. Ozaman kutunun boş çıktığı sahneyi neden kesmemişler oda ayrı bir soru işareti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King_

hem 4 tane 500bın olacak hemde gunlerce tekrarlanıp kimse kazanamayacak..bence bu ıstatıstıken olasılık olarak ımkansız..

Ok.
  • Mantıklı bi açıklama..Acun gibi bi adamın bu tür bi olaya karışacağını zannetmiyorum ayrıca..
  • acur itiraf edemez ama üstüne gidilip araştırılması lazım.
    hep şu noterden bahsederler, başka programlarda noteri görürsün ama bu programda noter ortada yoktur.
    noter ortaya çıksa ve kutu numaralarını bizzat kendisi çekse, yerleşimlerini denetlese görsek olmaz mı ?
    kimdir bu noter ? kaçıncı noter
  • Canlı yayın değil ,Yazı içine düşmüştür isteseler montaj yapardılar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trex_Tr

Canlı yayın değil ,Yazı içine düşmüştür isteseler montaj yapardılar bence.

montaja gerek yok işte açıklama yapmış
    zaten normalde de böyle oluyor diyor. olduğunda da sahneyi tekrar çekiyorlar
  • kurgu program zaten ne bekliyorsunuz ki.son zamanlarda reyting düştü heralde tekrar tazelemek için yaptılar...
  • Olay zaten canlı yayınlanmaması. Canlı yayınlanmayan yarışmada her türlü hile olur.
    Ki zaten bu yarışmadna çok dizi gibi. Her şey önceden belli. Kimin neyi açacağı, ne kadar alacağı. Hepsi oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

acun haklı ama
  • acun parayı götürür, kalanlarda forumlarda laf yetiştirir.
  • bi gece uydu taraması yapıyorum saat 2.30 falan boş bi frekansta bi baktım varmısın yok musun çekiliyor belli canlı böyle ses falan yok fon müzikleri falan yok ölü gibi bir ortam. bir kız yarışmacı yarışıyor bir kaç kutu açtırmış neyse acun bi ara verelim dedi içeri gitti ama mikrofon açık konuşmalar duyuluyor çok cansız soğuk falan diyorlar, acun abi ben kızdan elektrik alamadım falan diyor sonra kızı çağırttılar sesler geliyor acun diyor ki ben sana numara yap demiyorum yanalış anlama belki paraya ihtiyacın yoktur ama seyirciyi olaya katmalısın biraz tepkilerini abart falan dedi, kızda tamam paraya ihtiyacım var tabiki dedi neyse sonra olay anlaşıldı kız yalının vokalisttiymiş yalın da canlı yayına bağlanıp süpriz yapacakmış, uydu frekansı da bağlandıktan sonra kesildi zaten ama yalına dediler kutu açtır diye o da hangi kutular kaldı dedi acun sen söyle farketmez dediöherkez açtığı kutuyu tekrar masaya koydu sonrasını hatırlamıyorum ama bir hafta sonra normal yayında seyrettim o programı bir baktım arada dağlar kadar fark var yalının bağlanmasını programın sonunda oldu aslında başındaydı yani demem o ki burda kurgu sağlam işliyor akıllı ol acun DH'den kaçmaz

• hamdiyi de göremedik doğru düzgün =)
  • Yahu yılların programcısı Acun denyo, bir tek siz akıllısınız.
    Paraları ödemeseler oyarlar Acunu. 200 tane yarışmacı geçti, elbet birisi bir tane blog açar, kendince kampanya başlatırdı. Foyaları meydana çıkardı.
    Yok kutu boş çıkmış. Kutu boş çıksa ne olacak ki? Orda ekranda zaten hangi kutuların kaldığı belli. Kızın kutusundan çıkan para belli. Demek ki elemanın kutusunda da hangi miktarın olduğu belli. Kaldı ki zaten banttan yayın yapıyorlar. O sahneyi keserler, gerekirse tekrar çekerler. Yaş tahtaya basacak kadar mal değiller.
    Zaten kutu açarken bilmem kaçtan geri sayıyorlar. Deli gibi vuruyorlar kutulara. Para miktarının yazdığı kağıdın düşmesi normal.
    Biraz mantıklı düşünün yahu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.