Şimdi Ara

ACUVUE OASYS FOR ASTIGMATISM Aylık Kontakt Lens

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde – 2.50 (-0.75 astigmat) ve -1.75 (-1.75 astigmat), 8.6 BC ve 14.5 DIA değerlerine sahip 2 kutu (her kutuda 5 adet kaldı) Acuvue Oasys Astigmat kontakt lens mevcut.

Normalde gözlük kullanan bir insanım. Ancak deneme amaçlı olarak "lens dünyası" internet sitesi aracılığıyla reçete kullanarak bu lenslerden aldım. Ancak bir gözümde maalesef hep batma yaptı. Normalde Oasys lensler piyasadaki en popüler ve rahat olduğu kabul edilen bir lens markası. Ancak bana olmadı. Ben de lens kullanmayı bıraktım. Boşta durmasın diye satmaya karar verdim.

Her iki numaradan da 5’er adet açılmamış lens mevcuttur elimde. Normalde 6’lı aylık torik lenslerin fiyatı 85 lira. Lens adedi 14 liraya geliyor. Ben her kutudan 1 adet kullandım. 5’li 1 kutu fiyatı 55TL. İki kutu birlikte 110 TL.

İstanbul içi elden teslim etmeyi düşünüyorum.

ACUVUE OASYS FOR ASTIGMATISM Aylık Kontakt Lens ACUVUE OASYS FOR ASTIGMATISM Aylık Kontakt Lens ACUVUE OASYS FOR ASTIGMATISM Aylık Kontakt Lens
     ACUVUE OASYS FOR ASTIGMATISM Aylık Kontakt Lens ACUVUE OASYS FOR ASTIGMATISM Aylık Kontakt Lens ACUVUE OASYS FOR ASTIGMATISM Aylık Kontakt Lens ACUVUE OASYS FOR ASTIGMATISM Aylık Kontakt Lens
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.