Şimdi Ara

Ad-Hoc (HotSpot) Ağlara Bağlanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
14.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilgisayardan yayini yaparken ad-hoc olarak değilde baska türlü yapamazmiyiz
  • Hala tam anlamıyla çözümlenememiş, can sıkıcı bir konu şu AD-HOC bağlantıları.

Windows platformunda üçüncü parti yazılımlarla bu sorun yaşanmazken linux platformunda hala tam olarak bir çözüm yok. Aslında var ama geliştirilen yöntemler her ağ kartı ile uyumlu değil.

"http://shaer.me/blog/2012/08/how-to-enable-ad-hoc-connection-on-your-android/ "

Örnek olarak burda anlatılan yöntem, bazı laptoplarda başarıyla çalıştırabilirken şahsi kullandığım laptopta "desteklenmeyen ağ kartı" ibaresiyle çalıştıramamaktayım.

• Artık gerek kalmadı bunlara. Yeni çıkan WiFi adaptörleri ile androidli telefonlar görebiliyor AD-HOC ağları.
  • Konu ile alakalimi bilmiyorum ama Nokia N8 ve N79 u hotspot tarzi bi programla aciyorum laptop goruyor ama android telefonum gormuyor bunun çözümü varmi G2 ve S2 için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir konuyu hortlatmak istemem ama, JoikuSpot programı ile N79 da hotspot u paylaştırıyorum. Fakat Android yada Windows 10 dan bağlantı yapamıyorum. Android hiç görmüyor. Windows 10 görüyor ama bağlanmıyor. N79 da bu konuda tecrübesi olan yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler.
  • Galaxy S6 icin cozum onerisi olan var mi agi gormuyor bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.