Şimdi Ara

[AD]RealityMU Artık Season 8 Episode2 ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkatimi Ceken Şey Yabancilar Daha Cok Sahipleniyor Servere Turk Sv Olduğu Halde
  • O kadar cok turk playerimiz var gelmiyorlar, oysak isirf sizler icin yapilan bir calisma..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun online sayısını göremedim ? duruma göre guildçe başlayabiliriz eğer serverda online varsa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuRs3d

Öncelikle hayırlı olsun online sayısını göremedim ? duruma göre guildçe başlayabiliriz eğer serverda online varsa ?

20-30,online arasindayiz gelismekteyiz :)

• bence türkiyede mu online hastaları varsa buraya gelsin! bukadar söylüyorum.. cok güzel ortam var tatlı rekabet her lvl de var :D
    AKBEY yardımcı olur sıkıntı yk :D
  • Turkiyede En İyi Server Bence Arkadaşlar Deneyin Pişman Olmazsiniz Zamanınız Kayıp Olmaz Yıllardir 1.000 Server Acıldı Denedik De Bişey Mi Kayıp Ettik Bence Oynayin Yardım Almak İsteyen Arkadaşlara Yardım Ederiz
    NoFeaR ELF Kasıyorum
    Saygilarimla
  • Teşekkürler arkadaşlar, gelişmeye çalışıyoruz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitymuonline

Teşekkürler arkadaşlar, gelişmeye çalışıyoruz. :)

hocam özel msj attim bi bakarmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitymuonline

Teşekkürler arkadaşlar, gelişmeye çalışıyoruz. :)

hocam
    elf multishot kanturu 3 de dusmuyor 3 gündür orda kasiyorum
    3 nesil görevini nasil yapcaz crywolf gidemiyorum
  • ARKADAŞLAR SERVERİN İLK GUİLDİNİ KURDUK HAYIRLI OLSUN TÜRKLERE..

OSMANLI olsun dedik..

BÜTÜN TÜRKLERİ BEKLİYORUM,GUİLDİMİZ YARDIMLAŞMA ÜZERİNE KURULDU..
    BU GUİLDİ GÖREN HERKEZ YARDIM İSTEYEBİLİR SIKINTI YOK NE GEREKİRSE YAPARIZ..

BÜTÜN MU ONLİNE FANATİKLERİNİ BEKLİYORUZ,TOPLULUK NASIL OLUR GÖRSÜN YABANCILAR...

SAYGILARIMLA : MEHMET AK/27
    AFYONKARAHİSAR
  • arkadaşlar server +30 olmuştur herkesi bekliyoruz : ) ortam ztn şahane xd : P
  • Akbey.. Dostum sen bırak burada reklam yapmasını gerçekten. Sağda solda insanları cepten arayıp server kur bana diyeceğine başka kimliklere bürünüpde baska serverlarda kasacam gelecem diyeceğine koskoca adamsın yaşının adamı ol bırak muonline oynamayı. Eşine çocuğuna zaman ayır.
  • LAN BANA BAK ADAM OL FALAN DİYE KONUŞMA, AYARIMI BOZMA BENİM..
    KİMSİN? ÖNCE ERKEK OL TANIT KENDİNİ!!!
    DERDİN VARSA GEL AFYONA ADAMLIK OGREN
    GERÇİ TANIYOR GİBİYİM :) BAŞARISIZ OLMUŞ VE SAHTEKAR BİRİSİ OLDUĞUN KESİN. AYNI ZAMANDA SENDE KANCIKLIKTA VARDI....

NOT: BENİM NE YAPTIĞIM BENİ BAĞLAR,KOYARSAM EBEN AĞLAR.
  • Arkadaslar polemige gerek yok lutfrn. Sitede bir lisans problemi olusmakta.. En kisa zamands cozecegiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ergunaksoy

Arkadaslar polemige gerek yok lutfrn. Sitede bir lisans problemi olusmakta.. En kisa zamands cozecegiz

Hocam Bizim Oyundaki Sorunlarimizi Nasil Cozeceksiniz ? Size Biz Nasil Ulaşacaz Oyun İcince Problemli ARkadaşlarimiz Var Sorunu Olan Bize Ulaşirsaniz Sevinirim .
  • Lisans problemi cozuldu, her turku sorun icin kendi forumumuzdan pm atarsaniz yardimci olurum

• Güncelleme 1.0.1:

[+]PVP ayarları yeniden düzenlendi!
    [+]Yüksek level itemlar shopa eklendi!
    [+]Farklı Gensler yani Duprian ve Variant lar aynı partide olabilirler artık!
    [+]Yeni sitemiz Market sistemini mevcut olarak bulundurmakta.
    -2 Günde bir yeni ve ucuz itemlar markete Event olarak eklenecektir. İlk item 18 saat sonra eklenecektir.

[-]Bazı itemlar shopta silindi, unutulmuştu.

Yeni güncelleme olan 1.0.2 3 gün içerisinde gelicektir!
  • 8 sene önce 5. sınıfta başladı Mu online serüvenim, sınıf arkadaşım demişti gel oynayalım diye Global oynamıştık bir kaç ay sonra kuzeni türk serveri açmıştı donanım haber mu online ailesiyle de o zaman tanışmıştım. Gün geldi bu zamana kadar herhalde herkesin hikayesi aşağı yukarı buna benzerdir 7-8 sene önce girişmiştir bu işlere, sadece 1-2 tane serverden zevk aldığımı bilirim ortam çok güzeldi yabancı sayısı bayağı az çoğunluk türk olurdu fena eğlenceli gecerdi, saatlerimizi heba ettik pc başında yeri geldi zamane aklımızda slota bırakıp mauseyi bantlar yada ağır bişey koyar afk bırakır okula giderdik, bu oyunun harbiden ayrı bir yeri var kalbimin köşesinde, her ne kadar çok sık oynamasam da bu durgunluğun sebebi eski tadını hiç bir serverin yakalayamıyor olmasıdır, ara sıra bakarım serverlere beğendiremem kendimi 5 ay sonra tekrar bakarım, yahu ben niye kendimi anlatıyorum bilemedim içimden geldi vallahi özledim bir serverlere göz attım tekrar başlamaya karar verdim umarım yabancılardan gına gelmez güzel bir türk ortamı bulurum zevkli vakit geçirecek kadar.. oyunda görüşmek dileğiyle SvntyoneX

• Öncelikle kolay gelsin ve herkese iyi oyunlar dilerim

İnternet sitesinde REGISTRATION ile ilgili bir problem var security code u kabul etmiyor.

yardımcı olabilir misiniz acaba?

iyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.