Şimdi Ara

[AD]RealityMU eX702, Non-Reset, x70, %20, ilk 14 gün bedava VIP, 17.12.2014 açılış! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EShine

siteye link nerde acaba cok merak ediyorum?

neyse oyunda res yokmus. kolay gelsin.

shine sahalara geri mi dönüyor
  • TROJ T kullanıcısına yanıt
    Yok abi resli server degilmis, yoksa belki bi bakardim canim istiyordu son zamanlar ama neyse..
  • bu ne sacma ıstır admın msj atmıs o kredılerı bırıktırıp mı yaptın yoksa para ıle mı satın aldın dıyo ?? satın almadım admın bırıktırdım ama oyle 5-10 k kredi degıl tam 30 k kredı onu yapana kadar oldum resmen eventlerden ıtem dusurup sattım votelerı hıc kacırmadım yanı anlıcagın bı suru vakıp harcayıp emek verdım he emegın karsılıgı yok paranın var dıyosan serverında kolay gelsın emegın hıce sayıldı swde ısım olmaz zaten tr serverları bu yuzdn kaybedıyor..SONRADA TR SERVERLARI NIYE GELISMIYOR DIYOLAR...SW KURULUP 1 AY SONRA KAPANIRSA NIYE TR SERVERLARI GELISSIN KI MILLET O KADAR VAKIT HARCIYOR UGRASIYOR SONRA SW PUFF UCMUS GITMIS HERKES ANLADI ZATEN BOSUNA SW KURUPTA TR OYUNCULARINI BIRLESTIRMEDEN BAHSETMEYIN BAHSEDENIN ZATEN M.......K
  • quote:

Orijinalden alıntı: elysionn.aa

bu ne sacma ıstır admın msj atmıs o kredılerı bırıktırıp mı yaptın yoksa para ıle mı satın aldın dıyo ?? satın almadım admın bırıktırdım ama oyle 5-10 k kredi degıl tam 30 k kredı onu yapana kadar oldum resmen eventlerden ıtem dusurup sattım votelerı hıc kacırmadım yanı anlıcagın bı suru vakıp harcayıp emek verdım he emegın karsılıgı yok paranın var dıyosan serverında kolay gelsın emegın hıce sayıldı swde ısım olmaz zaten tr serverları bu yuzdn kaybedıyor..SONRADA TR SERVERLARI NIYE GELISMIYOR DIYOLAR...SW KURULUP 1 AY SONRA KAPANIRSA NIYE TR SERVERLARI GELISSIN KI MILLET O KADAR VAKIT HARCIYOR UGRASIYOR SONRA SW PUFF UCMUS GITMIS HERKES ANLADI ZATEN BOSUNA SW KURUPTA TR OYUNCULARINI BIRLESTIRMEDEN BAHSETMEYIN BAHSEDENIN ZATEN M.......K

Terbiyeni takin. Sen herhangi bir oyunda, ya da mu online da, server resetlendigi zaman senin emekle yaptigin seyleri ne zaman verdiler?
    Levellar? Emekle yapmadin mi?
    Pointler? Skill tree? Gorevler? hepsi emek degil mi? Krediye gelince mi is emek oluyor.
    Eyvallah parayla almissindir, server bir sonraki gun veyahut 2 hafta sonra resetlenmistir, haklisin geri iade edilir.
    Ama zaten resetlenen bir serverdan bahsediyoruz, burda bildigin uzere oyuna dair hic birsey kalmamakta.

Ayrica, bana senin tarafindan edilen laflarida pek onemsemiyorum. Turk oyunculari diye diye agzinizda bitirdiniz turkiyede Mu online sektorunu.

Senin gibi turk oyuncularina hic bir zaman ihtiyacim yok, her zaman comak sokan, her seye laf soyleyen, oldugundan memnun olmayan, sinirsizca istekleri olan, denilen lafi bir kerede anlamayan.
    Bize yapici, oyunu oynarken comak sokmayacak, dediklerimizi anlayabilecek ve yardimci olabilecek arkadaslara ihtiyacimiz var.

Bir cok turk oyuncumuz var, oyununu oynarken, herseye tesekkur eden, bir coguda var anlamayan yapilanlardan sadece cemkiren.

Senin verdigin emegi bir her aksam sabah veriyoruz. Hadi selametle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tr serverlarının harıcınde sw nın bı kapanıp bı acılması dıye bı swye ben daha denk gelmedım adamlar ya sw komple kapatıyolar yada yedeklerden dolayı sw degısıklıklerınde hıc bır emegımız bosuna gıtmıyo ama tr serverlarının rezıllıgı ortada...mu onlınee sektorunu playerlar olarak bız bıtırmedık sızın gıbı ısını onemsemeyen parası olan acıyor sw yı ıkı gun sonra puff yeller esmıs...adam gıbı sw acmassanız herkes ıstedıgını soylemekte haklıdır s8 daha 20 gun olmadan sunucu fırmasından sıkıntım var vs dedın kapattın bakalım bu sw kac gun acık kalacak...inş ben haksız cıkarımda bu sw uzun omurlu olur mılletın emegı bosuna gıtmez...
  • Sw kapandı mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.