Şimdi Ara

AD rün nasıl dizilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler bir sorum olucak. AD rün diziyorum. ilk rün sayfam. kırmızılara ad koydum sarılara zırh mavilere büyü direnci. büyüklere armpen mi koymalıyım ad mi yoksa lifesteal mi? bir arkadaşım kırmızılara armpen büyüklere ad koy dedi ama kırmızıları doldurdum bile. fazla ip harcayıp kırmızıları tekrar dizmek istemiyorum ne yapmalıyım?

• adc için mi solo için mi hangi hero için ?
  • 2sayfan varsa buyukleride kirmizilarida ad al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bi süre yeni rune page almayacagım için beni idare edicek genel bi sayfa olsun istiyorum. Oyunlarımın çogunda offtank solo champleriyle oynuyorum
  • adc ysen lifesteal koy mutlaka cevherlerden birine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: number352

adc ysen lifesteal koy mutlaka cevherlerden birine.

Adc değilim solo oynarım genelde
  • anladıgım kadarıyla 2 rün sayfan var ve tüm adlere(adc,bruiser,assasin) aynı rün sayfası yapıcaksın, bu durum için bence en ideali büyüklerin 3ünüde ad yapman.

bunun dısında bir tavsiyemde dereceli oyunlara 2 rün sayfasıyla baslama. en azından her tür için ayrı bi rün sayfası diz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu herolara Ap'mi Ad'mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

anladıgım kadarıyla 2 rün sayfan var ve tüm adlere(adc,bruiser,assasin) aynı rün sayfası yapıcaksın, bu durum için bence en ideali büyüklerin 3ünüde ad yapman.

bunun dısında bir tavsiyemde dereceli oyunlara 2 rün sayfasıyla baslama. en azından her tür için ayrı bi rün sayfası diz

Evet doğru anlamışsın cevap ve tavsiye için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_hasici

quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

anladıgım kadarıyla 2 rün sayfan var ve tüm adlere(adc,bruiser,assasin) aynı rün sayfası yapıcaksın, bu durum için bence en ideali büyüklerin 3ünüde ad yapman.

Evet doğru anlamışsın cevap ve tavsiye için teşekkürler

önemli değil
  • Aslında kırmızı küçükler armor penet. olmalı. Büyükler AD ama diğer şekilde de olabilir büyükleri armor penet. yap
  • Solo içinde başarılı olabilir bence lifesteal çok önemli
  • Solo da oynasan en azından %2 life steal göz çıkarmaz kanımca
  • mavi mr
    sarı armor
    kırmızı ve buyukler ad var ben de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.