adam geçmeden oynuyom,durduğum yerden ya şutu atıyom,ya da pas fake verdikten sonra geçmek iyi bi yöntem,bi de topu her kol uzandığında belinin arkasında sektirmek,bi nevi cross-over sayılır.
adamına da bağlı tabi,karşımda ben varsan cross'a filan gerek yok,önümde iki top sektir,bi kere de bacağının arasından geçir,ben artistiğe olan saygımdan sana yol veririm.
ooo her bacakarası yapana yol weriyorsan zor maç kazanırsın sen beh
quote:
Orjinalden alıntı: melo_15
ooo her bacakarası yapana yol weriyorsan zor maç kazanırsın sen beh
artistiğe saygım var,zaten daha teke tek çok az maç kazandım neden? az önceki cevaba bak durarak oynarım,yukarıdaki tabi bayaa bi abartılmışı,ben ribaunt için uğraşırım filan ama 2 şey bana zor gelir,blok koymak ve adam tutmak,takımsak diğerlerine güvenirim.takım halindeyken maç kazanırız.benim de bayaa bi katkım olur takıma ama hücumda daha çok.üşengeçlik var bende biraz.
geçmeme gerek kalmıyorki
quote:
Orjinalden alıntı: SezaiAgbi
quote:
Orjinalden alıntı: nomnsecreteam
bi de kafasına atıyom.top bana geliyo
adamı geçmiş mi oluyosun böyle
yok adam bayılıyo
şaka şaka(sen de gerçek sandın tabii)
ben hızımla,duvar paslarıyla,crossoverla,bi de solundan atıp sağından geçiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Free_Wolf
abi ben harbi eziyorum bi yükleniyorum bitiyo 110 kiloluk herif tutamadı ama bitane 130 luk tuttu
yani bi ciddi cevap ossun
ben tutarım senin beni kıpırdatamazsın bile 70 kiloyum
abi ben bugün yeniş bir yol buldum.arkadaşa bir su ısmarlıyorum.bırakın geçmeme izin vermeyi abi sen koş ben sana topu atarım bile diyo
quote:
Orjinalden alıntı: SezaiAgbi
abi ben bugün yeniş bir yol buldum.arkadaşa bir su ısmarlıyorum.bırakın geçmeme izin vermeyi abi sen koş ben sana topu atarım bile diyo
iğrenc espri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme