ohohoh biz senin gibi deiliz birader oyle frogmudan anlamayız
quote:
Orijinalden alıntı: Witch_King
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Witch_King
Haklı
quote:
Orijinalden alıntı: alibaba02
quote:
Orjinalden alıntı: Witch_King
Haklı
Alıntıları Göster
frogmudan anlamıosan server kurma daha iyi mail ile acc alımı zor işşş mumythology hem server konusundan ist-mudan daha gusel 2 sınıde oynadım biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: dj_turka
frogmudan anlamıosan server kurma daha iyi mail ile acc alımı zor işşş mumythology hem server konusundan ist-mudan daha gusel 2 sınıde oynadım biliyorum
Alıntıları Göster
Abisi site yi yapcaz daha hem ben açmadım ben GM yim
quote:
Orijinalden alıntı: alibaba02
Abisi site yi yapcaz daha hem ben açmadım ben GM yim
Alıntıları Göster
www.kingmuonline.com iste Türkiyenin bence en iyi serveri.eski versiyon ama güzel. www.turkeyguild.com.tr.tc
quote:
Orijinalden alıntı: Hunterr_TURKEY_
www.kingmuonline.com iste Türkiyenin bence en iyi serveri.eski versiyon ama güzel. www.turkeyguild.com.tr.tc
Witch_King AZ BİŞELER SOLEMEK İSTİYORUM KARDES SİTEYİ BİRAZ TURKÇELEŞTİR
VE TOP PLAYERA BAKTİM NE YAZİYO OLE YUH MANYAKTURK AGAM BEN O SERWERİ KASMİYORUM MANİACC DA DEDİM ZTN AZ ACIKLARİ KAPATİN İYİ HACK YİYO SONA COLUK COCUK GELİP ARTİSTLİK YAPMASİN BEN BUGUN DENEMEK AMAÇLİ GİRDİM UYARİYİM DEDİM KASMİYORUM ZTN AMA SERWER GUSEL Bİ SORUN OLMASSA KAPANMASSA KASİLİR!!
quote:
Orijinalden alıntı: maynaktrk
Witch_King AZ BİŞELER SOLEMEK İSTİYORUM KARDES SİTEYİ BİRAZ TURKÇELEŞTİR
VE TOP PLAYERA BAKTİM NE YAZİYO OLE YUH MANYAKTURK AGAM BEN O SERWERİ KASMİYORUM MANİACC DA DEDİM ZTN AZ ACIKLARİ KAPATİN İYİ HACK YİYO SONA COLUK COCUK GELİP ARTİSTLİK YAPMASİN BEN BUGUN DENEMEK AMAÇLİ GİRDİM UYARİYİM DEDİM KASMİYORUM ZTN AMA SERWER GUSEL Bİ SORUN OLMASSA KAPANMASSA KASİLİR!!
Alıntıları Göster
bnce gel türkiyede global server yapmaya çalı$ıyoruz biza yardım cı ol
quote:
Orijinalden alıntı: MaHZeN
bnce gel türkiyede global server yapmaya çalı$ıyoruz biza yardım cı ol
Alıntıları Göster
turkiyenin en ii serveri bence kingmu www.kingmuonline.com exp350 ama cok zevkli bi oyun
quote:
Orijinalden alıntı: hg0ys
turkiyenin en ii serveri bence kingmu www.kingmuonline.com exp350 ama cok zevkli bi oyun
Alıntıları Göster
:-)
quote:
Orijinalden alıntı: B0ZKURT
:-)
Alıntıları Göster
beyler ii güzel serverlerde gösterdikleriniz de millet çoktan çoşmuşlar 50-60 resten aşası çok az var yeni acılan yada acılacak olan mu serveri yokmu yaaaa türk-yabancı fark etmez hep türk olsun diyordum ama olmuyor işte
quote:
Orijinalden alıntı: KaRa_EaGLe
beyler ii güzel serverlerde gösterdikleriniz de millet çoktan çoşmuşlar 50-60 resten aşası çok az var yeni acılan yada acılacak olan mu serveri yokmu yaaaa türk-yabancı fark etmez hep türk olsun diyordum ama olmuyor işte
Alıntıları Göster
bende witch kingin serverine gircem izin verirse tabii
Bence pek bilgim yok ama süper olacağını tahmin ettigim
www.mu-turkiye.net baya süper bişi olacak ama exp 35x yada 50 x olcak kolay deil yani..Kolayı nepcan
quote:
Orijinalden alıntı: MyDyingBride
www.mu-turkiye.net baya süper bişi olacak ama exp 35x yada 50 x olcak kolay deil yani..Kolayı nepcan
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MyDyingBride
pooof trilyon tane mu turkiye acildi bea muturkey.sytes.net mu-turkiye.net muturkey.com vs vs..
quote:
Orijinalden alıntı: OSIRIS
quote:
Orjinalden alıntı: MyDyingBride
pooof trilyon tane mu turkiye acildi bea muturkey.sytes.net mu-turkiye.net muturkey.com vs vs..
Alıntıları Göster
Trilyon tane acıldıysa açıldı millete açma diyemezsin ki www.mu-turkiye.net hem buranın admini baya herşeyden anlıyor ve yazılarını takip ediyorum.gereksiz de konuşmuyo adam.hatta sana bi topic de yardım bile etmişti hatırlarsan Osiris bence destek ol az köstek deil.