Şimdi Ara

'Adam Olalim' - ARTIK iOS 5.1 DESTEKLENIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mun

Dusunceleriniz icin tesekkurler. Hayatta herseyde oldugu gibi, sevenlerin yaninda sevmeyenlerin de olmasi cok dogal. Aldigimiz elestiriler dogrultusunda daha iyi uygulamalar yapmak amacimiz. Bu uygulama aslinda daha sonraki daha genis kapsamli uygulamalar icin ilk adim bizim icin. Turkiye'deki iPhone kullanicilarinin ne istedigini olcmek, nasil katkida bulunduklarini gormek, yani kisacasi bir nevi market arastirmasi. Aslinda bu zamana kadar hep Amerika AppStore icin calistik. Orada bir baska musteri icin Deep Thoughts adinda bir uygulama yapmistik. Aradan 4 yil gecmesine ragmen, uygulamanin sahibi olan firma hic bir guncelleme yapmamasina ragmen hala gunde bir iki post aliyoruz. Insanlar dusuncelerini paylasmak istiyor. Amerikadaki kullanicilarin espri anlayisi, paylastiklari, paylasma sekilleri, egitim duzeyleri, Turk kullanicilarindan cok farkli. Bu farki gormek bile bize burada neler yapabilecegimiz konusunda onemli olcude fikir veriyor.

O uygulama gibi, Adam Olalim uygulamasi da her gun her saat kullanilacak bir uygulama degil. Diyelim ki bir gun otobuse binersiniz. Yaniniza biri gelir. Buram buram ter kokar. Nefes alamazsiniz. Zamaninda bu konuda cok sikayetci oldugum icin (zamaninda diyorum cunku otobuse binmeyeli cok uzun yillar oldu) bunu bagira bagira haykirmak istemistim. Iste acin uygulamayi, "deodorant kullanmayi aliskanlik haline getirdigimizde" diyin. Hem icinizde kalmamis olur, hem de baska kac kisinin sizinle ayni fikirde oldugunu gormek bence cok guzel. Bu hergun basiniza gelmeyebilir. Ayda bir olabilir. O zaman ayda bir kullanirsiniz uygulamayi. Ya da diger gonderileri merak ediyorsaniz, yatmadan once bir bakarsiniz ne var ne yok. Boyle bir sey umurunuzda da olmayabilir. Herkes farkli. Mesela bence Twitter da baya gereksiz. Ama milyonlarca kullanicisi olan bir uygulamanin albenisi oldugunu inkar etmek de sacma olur. Tabiki twitter ile karsilastirmiyorum uygulamamizi, milyonlarca kullanicimiz da yok. :)

TR App Store'da,eğitim içerikli uygulama az malesef,
    Bu uygulamanın dışında da,TR kullanıcısına hitap eden,uygulama yapabilirsiniz hocam,
    Burdan öneri isterseniz,güzel fikirler gelecektir diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hatirlarsaniz neden ios 6 diye sormustum 5.11 destekleseydi denerdim demistim sidi hemen deniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basligi okuyunca kavga var sandim hemen damladim konuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

Adam Olalim uygulamamiz hemen hemen tahmin ettigimiz olcude destek gordu. Su an yaklasik 3000 aktif kullanicimiz var.

Buna benzer baska bir konuda yeni bir uygulamamiz daha App Store'da. "HADI CANIM". Bu uygulama, bilmedigimiz sasirtici gerceklerin paylasildigi bir uygulama. Biz surekli icerigi guncelleyecegiz. Biraz daha destek gorurse, kullanici paylasimlarinin da artacagini umuyorum.

Bu uygulamamiz da ucretsiz. Dilerseniz indirebilirsiniz. Bildirimleri de acik tutarsaniz, yeni bir bilgi girildiginde hemen haberiniz olur.

Herkese iyi haftasonlari...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.