Şimdi Ara

adam oldurmek ıcın gerekenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yanına fazla mermi al birde seviyen önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: imPsYcHo

bende oyuna başladımda daha hiç adam indirebilmiş değilim

senin yerinde olsam en üst noktaya geldikden sonra adam indirirdim ama beni indirler o zamana diosan onu bilmem biraz risk almak zorundasın
  • Arkadalar 2.7de oynuyorum ve su anda seviyem thief ama 7 adamı mezara yolladım oldurme becerım %52,6 ama bn sadece rakı sisesine sıktım bastan beri birde adam oldurunce oldurme becersısını arttırıyor bn 7 adamı bu sevıyede vurdum 6 tanesı thief 1 tanesi Associate mermim 45k adam oldurucek arkadaslar sımdıden mermı alın cebınızdekı para deıl mermı onemlıdır bu oyunda
  • http://image.donanimhaber.com/image.php/upfiles/430835/B589BC9EC2654433ADEFD3335B67D0A2.gif

Muhahahahahahahah. Reset party resmiyle mi hava atıyon lol

Arkadaslar resme dikkat cekmek istiyorum.Yan tarafta reset partyden bahsediyor.Hertz sana ne diyim bilmemki. Pwhahahhahahahahhaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WyruS_WoW -- 27 Ağustos 2007; 17:57:11 >
  • bişi sorcam Knuckle-Duster bu nasıl bişi silah deil mi rakı şişesine ates edemiom da deilse en ucuz silah ne????adam mıhlıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acream......... -- 22 Kasım 2007; 16:04:25 >
  • nese ben tommy-gun aldım sorun biiti
  • en önemlisi ks.saglam ks saglam mermi
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

en önemlisi ks.saglam ks saglam mermi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.