arkadaşlar benim anlayamadığım konu dün açılan başlıkların silinmesi ... yönetim dahi bu adamı desteklerse host alıcaklar buraya hiç uğramasın.
ben domainin parasını mı vermedim,hayır peki ben sana borç taktımmı ? domaini suspend etmeye ne hakkın var peki?sayın hakan bey
Biliyorum Murat bende 5 yıldır tanıyorum bunu zamanında yaşanılanlarıda senin kadar iyi biliyorum, bakalım nolacak ama o domain mutlaka sahibine geri verilecek Hakan beyde hiç zorluk çıkarmayacak bu konuda, bunu biliyorum...
Bu konunun da silinmesi halinde DH'nin hiç bir güvenilirliği kalmıyacaktır..
Ayrıca bu domain bir şekilde (nasıl olursa olsun) geri alınacaktır.Hiç kimsenin internete güvenerek birilerini dolandırması kabul edilemez.Mstgngr'e elimizden gelen her konuda destek olucağız.Saygılarımla..
Adamer'e söylemek istediğimde bu konunun uzamaması ve işini yapması gerektiğidir.Bir iki süslü kelam kullanıp bahaneler uydurmak adamlığa yakışmamaktadır.
telefonunu aradınız mı ?? (0.543) 9279255
hakan az önce buraya mesaj attu ve gitti sanırım buraya uğramadı
Mesutun neden banlandığını ve Hakan beyin neden korunduğunu bana kim açıklayacak acaba, bu adam burada host satarken domain satarken satıyorda sorununu dile getiren bir kişi neden banlanıyor acaba.
Bu iş burada kalmayacak o domain ya açılacak ya açılacak. Başka yolu yok. Ohbe ne ala sen para ver domainini istediğin gibi kullanama sonra başka yere transfer etmek isteyincede bunu sürekli engelle buraya konu açıncada el koy.
Bölemi olur ticaret ahlakı, etiği,
Bunca zaman millet burda tepindi adamerden şikayetçi olarak bi şekilde ya konu kapatıldı yada unutuldu ama sonu gelmiyor gördüğünüz gibi eğer bir gün sert kayaya çarparsa aklı başına gelir
Valla eğer o domain sahibine parasını ödediği halde geri iade edilmezse hazır kendisi istanbula gelecek gerisine karışmam, ozaman herkes anlar işin boyutunu , bunların bu kadar kolay olamayacağını, isteyende istediği şekilde anlasın.
O sert kaya ben olmayayım birilerinin hayatı kayar.
Bölüm kurallarında 2. Madde açık bir şekilde belirtiyor ki firmalar hakkında eleştiri boyutunu geçecek yorum yapılması yasaktır, bunun nedeni ise Donanım Haber Forumlarında Hosting / reseller vs.. reklamı ve satışı yasak bu forum üzerinden bu tur satışlar yapılamaz, bir sorun çıktıgında da bunun çözülecegi yer burası değildir Adli yollara başvurulur sonuç beklenir, burda kişilere hakaret ederek sorunlar çözülemez
Zamanında Firmalara ait sorunlarada yer veriliyordu forum üzerinde ama bazı arkadaşlarımız eleştiri ile hakaret arasındaki farkı ayırt edemiyorlar nedense. Hakkını aramak konu açıp ilgili kişilere hakaret etmek değildir.
mstgngr0 Hakaret ettigi için ceza almıştır. Forum üzerinde her ne olursa olsun hakaret etmek yasaktır
Ayrıca kimsenin korunduğu yok. Forumun belli kuralları var, buna uymayanlar hakkında yaptırımlar uygulanmaktadır
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme