Bildirim
Adamı Kanser Edecek Bu Origin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mobetra44
Net sitesi üzerinden oyun aldım originden.Origini indiriyim dedim indirdim herşey normal şuan.Sonra yüklendi oto açıldı ve başlat'a simgesi geldi.Tıkladım aşağıda gözüktü.Onada tıkladım ekrana birşey gelir gibi oldu sonra herşey normale döndü.Yani açılmıyor origin napabilirim ?
Origini denetim masasindan kaldirin ve daha sonra tekrar kendi sitesinden indirin ufak bir guncelleme yapicaktir o yapildiktan sonra otomatik acilir daha sonra e mailinizle giris yapabilirsiniz. -
Ekranın sağ alt tarafında bağlantı dil ayarları ses ayarları vs. in olduğu yerde gizli simgeleri göster kısmına bak orada mevcutsa ordan tıklayarak açmayı dene. Bende masaüstünden açmayı denediğimde direk oraya atıyor. O şekilde açıyorum. Belki öyle birşey olabilir. -
İkinizin dediğide olmuyor :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X