Şimdi Ara

Adamı Kanser Edecek Bu Origin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Net sitesi üzerinden oyun aldım originden.Origini indiriyim dedim indirdim herşey normal şuan.Sonra yüklendi oto açıldı ve başlat'a simgesi geldi.Tıkladım aşağıda gözüktü.Onada tıkladım ekrana birşey gelir gibi oldu sonra herşey normale döndü.Yani açılmıyor origin napabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mobetra44

Net sitesi üzerinden oyun aldım originden.Origini indiriyim dedim indirdim herşey normal şuan.Sonra yüklendi oto açıldı ve başlat'a simgesi geldi.Tıkladım aşağıda gözüktü.Onada tıkladım ekrana birşey gelir gibi oldu sonra herşey normale döndü.Yani açılmıyor origin napabilirim ?

Origini denetim masasindan kaldirin ve daha sonra tekrar kendi sitesinden indirin ufak bir guncelleme yapicaktir o yapildiktan sonra otomatik acilir daha sonra e mailinizle giris yapabilirsiniz.
  • Ekranın sağ alt tarafında bağlantı dil ayarları ses ayarları vs. in olduğu yerde gizli simgeleri göster kısmına bak orada mevcutsa ordan tıklayarak açmayı dene. Bende masaüstünden açmayı denediğimde direk oraya atıyor. O şekilde açıyorum. Belki öyle birşey olabilir.
  • İkinizin dediğide olmuyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlar Neden Pes Eder?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.