quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: TheBearGrylls quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: TheBearGrylls quote:Orijinalden alıntı: El Cazador Gökhan Gönül adam gibi adamdır. hocam rizede mi okuyorsunuz acaba Aynen bu ay sonu geliyorum. gel hocam bende üniye hazırlanıyom dershaneye gidiyom istersen yardımcı olurum sana rizede Eyvallah sağolasın valla hiç bilmediğim bir yer. özel mesajla iletişime geçerseniz yardımcı olurum
quote:Orijinalden alıntı: KiowagEE takımda ki terleyen tek adam insan oyuncu kimse webo kadar terleyemez. kamera her zoom yaptığında bir insanın kafasından nasıl o kadar su çıkabilir hayret ediyorum.
quote:Orijinalden alıntı: ThunderVoid quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: TheBearGrylls quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: TheBearGrylls quote:Orijinalden alıntı: El Cazador Gökhan Gönül adam gibi adamdır. hocam rizede mi okuyorsunuz acaba Aynen bu ay sonu geliyorum. gel hocam bende üniye hazırlanıyom dershaneye gidiyom istersen yardımcı olurum sana rizede Eyvallah sağolasın valla hiç bilmediğim bir yer. böbrekleri kağıda sor yolla hocam direk uğraşma. Allah kolaylık versin yeni şehire geçen herkese dostlar. İlk sene zor olur evi çok arar insan.